Hét buitenvogelconcept voor jouw winkel

Verfraai je buitenvogelafdeling met ons modulaire systeem van Menu Nature, hét buitenvogelconcept. Dit concept is perfect geschikt voor elke winkel, ongeacht de grootte of stijl. Kies uit een breed scala aan hoogwaardige producten en creëer een prachtige presentatie die ongetwijfeld de aandacht van jouw klanten zal trekken. Zo is jouw zaak in mum van tijd klaar voor het najaar!

Laat je inspireren door ons aantrekkelijke instore concept, zorgvuldig vormgegeven tot in het kleinste detail. Met het totaalconcept van Menu Nature bereid je jouw winkel voor op elk seizoen.

Je hebt diverse opties om uit te kiezen:

  1. Presentatiedisplay: Kies uit ons assortiment hoogwaardige buitenvogelsnacks en mixen, prachtig tentoongesteld in een display van 60cm x 40cm.
  2. Vier-seizoenenboom: Vul deze prachtboom met wel 24 kleinverpakkingen, perfect afgestemd op elk seizoen.
  3. Mezenbollentoren: Stapelfestijn met keuze uit diverse pinda’s en mezenbollen, beschikbaar in praktische U-dozen of emmers.
  4. Grootverpakkingen: Laad pallets vol met variaties van 10kg tot 20kg, omringd door decoratieve bomen.

Is dit concept iets voor jou? Neem contact op met AniDis via orders@anidis.nl of 038-4250400, of vul het aanmeldformulier in op www.anidis.nl/menunaturevroegevogel. Profiteer nu van een tijdelijke éxtra korting tot wel 10%!

Zodra je jouw winkel voor dit concept hebt aangemeld, ontvang je een handig, kort instructiefilmpje waarin je stap voor stap leert hoe je de display en bomen opbouwt in jouw winkel. Daarnaast krijg je stickers voor op de display & bomen in de stijl van Menu Nature, waar je zelf de consumentenprijs met stift op kunt invullen.

Fluitend het najaar in met dit mooie concept voor jouw winkel! 🐦 Buitenvogels zijn immers de ‘huis’dieren die iedereen gezellig op bezoek krijgt! Heb je nog vragen over de actie of andere vragen? Neem gerust contact met ons op of kijk op www.anidis.nl/menunaturevroegevogel.

Meer weten over het bedrijf

Deel dit bericht