2022 begint groen met de meest complete tuinplantenbeurs in Venlo

Op 22, 23 en 24 januari organiseert Garden Plant in samenwerking met Boomkwekerij Support Venlo TreeVention 2022. Hier presenteren kwekers het brede en diepe assortiment dat in Euregio wordt geproduceerd.

De beurs bestaat uit een kwekersplein waar bezoekers zich kunnen laten inspireren met de nieuwste producten en concepten van Euregionale kwekers. Bezoekers kunnen direct in gesprek met kwekers die met een eigen stand aanwezig zullen zijn op de beurs.

Daarnaast organiseert Garden Plant een orderbeurs, waar direct een heel assortiment samengesteld kan worden uit 1250 verschillende partijen tuinplanten. Naast deze lagenbeurs zijn er ook een aantal importpleinen, met producten uit Spanje, Italië en Sicilië.

TreeVention wordt georganiseerd in de voormalige bloemenveiling gelegen op het Flora Trade Parc in Venlo. Hier zal in maart de Daily Trade Fair Venlo, een jaarronde scanbeurs met artikelen op het gebied van home, hospitality, gift en garden, zijn deuren openen. Deze locatie biedt de mogelijkheid om de tuinplanten beurs zeer ruim op te zetten.

Er zal worden gezorgd voor een gastvrije sfeer met een hapje en een drankje. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de beurs door iedereen veilig te bezoeken is volgens de richtlijnen van het RIVM. Entree en parkeren op het dak zijn gratis.

Deel dit bericht