Excellence in pet products met Laroy Group

Laroy Group, leverancier van huisdierartikelen met vestigingen in Gent (B), Evergem (B), Meeuwen (NL) en Gemert (NL), is de laatste jaren sterk groeiende. Om deze groei in goede banen te leiden, investeert Laroy Group in 2022 onder andere in nieuwe magazijnen, extra productiecapaciteit, aandacht voor hun klantenservice en een duurzaam beleid. Tegelijkertijd brengt Laroy Group een aantal nieuwigheden in het assortiment.

Laroy Group zet niet in op één merk of productgroep, maar is een house of brands. Een huis met vele kamers, waar winkeliers en hun klanten terecht kunnen voor een keur aan sterke eigen merken, unieke partnermerken en internationale A-merken. Een van de belangrijkste voordelen van het house of brands is dat u er terecht kan voor een breed én diep aanbod onder één dak. Duvoplus biedt bijvoorbeeld uitgebreide gamma’s aan voeding en accessoires voor alle soorten huisdieren, met focus op een breed publiek dat op zoek is naar een goede prijs-kwaliteitverhouding. Huisdiereigenaren zullen unieke items vinden bij de collecties van D&D HOME en EBI. Witte Molen, de specialist in voeding voor vogels, konijnen en knaagdieren zet met PUUR de internationale expansie voort en ook de vernieuwde Country werd geïntroduceerd: een uitgebreide reeks van evenwichtige en complete voeding. Professionals vinden hun gading voor vogels en knaagdieren bij Expert en tot slot biedt Cédé premium eivoer voor vogels aan.

Er zijn bij Laroy Group grote werken in het vooruitzicht. Op de locatie in Wondelgem bij Gent worden de oudste magazijnen afgebroken. Deze worden vervangen door gloednieuwe magazijnen, een investering van 5 miljoen euro, die volgens de modernste inzichten worden gebouwd en die duizenden extra palletplaatsen tellen. Duurzaamheid is ook voor Laroy Group een thema. Zo maken ze vanaf dit jaar werk van een dichter-bij-huis-aankoopstrategie en worden gedurende enkele jaren nieuwe verpakkingen ontwikkeld waarbij plastic zoveel mogelijk wordt vermeden. De mensen van Laroy Group kijken tot slot ook uit naar komende vakbeurzen. Met een enthousiast team en uitgebreid gamma nieuwigheden hopen zij vele kijk- en kooplustigen te mogen verwelkomen op Interzoo in Nürnberg (24 en 27 mei 2022) en Anido in Kortrijk (4 en 5 september 2022).

Laroy Group nv, Industrieweg 98-100,
9032 Wondelgem België,
T +32 9258 1300, www.laroygroup.com

Deel dit bericht