Geen groene vingers nodig voor deze kunst cactussen van Pottery Pots!

Een prachtige pot met een mooie plant kan het interieur op een positieve manier beïnvloeden. Toch heeft niet iedereen groene vingers of de tijd om planten goed te onderhouden. Daarnaast kan het zijn dat je veel op reis bent of dat jouw plant nooit levend blijft in die ene donkere hoek van de kamer. Kunstplanten zijn tegenwoordig niet meer van echte planten te onderscheiden en kunnen dan ook de oplossing bieden.

De plant die steeds populairder wordt is de cactus. Een cactus ziet er stoer en robuust uit door zijn scherpe stekels. Toch is deze plant niet altijd geschikt voor een huishouden met huisdieren of kleine kinderen. Daarnaast is het verpotten van een cactus zonder een ‘auw!’ kreet een lastige opgave.

Vele mensen kregen jarenlang bij het woord kunstplant het idee van een plastic uitstraling. Dit is tegenwoordig niet meer aan de orde, want zelfs de stekels zijn natuurgetrouw nagemaakt (alleen prikken ze niet!). Zie je bijvoorbeeld op de foto hierboven welke cactus echt is en welke niet? Toch zit er echt maar één cactus tussen die echt is.

Een kunstcactus oogt dus hetzelfde als een echte cactus, maar heeft geen onderhoud nodig. Hij prikt niet en is verkrijgbaar in alle soorten en maten én is geschikt voor zowel binnen als buiten. Ideaal dus, óók als je geen groene vingers hebt!

Alle kunstplanten kun je hier bekijken (prijzen zijn alleen zichtbaar als je ingelogd bent met een account – B2B). Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op!

Deel dit bericht