GROEN-Direkt piekt in het seizoen met seizoensbeurzen

Uniek aanbod voor elk seizoen 

Hazerswoude/Boskoop, maart 2022. Wist je dat GROEN-Direkt in het hoogseizoen – vanaf 21 februari – naast de reguliere monsterbeurzen ook vijf grote seizoensbeurzen organiseert? Themabeurzen met een extra seizoensaccent én -assortiment! Met een uniek, actueel aanbod speelt de grootste groene marktplaats van Europa in op de vraag van het seizoen. Vijf redenen waarom een bezoek zeker de moeite waard is:

1. Speciaal assortiment voor elk seizoen
Naast 5.500 unieke monsterpartijen staan er tijdens de seizoensbeurzen speciale seizoensproducten te schitteren. Van perkgoed en bloeiende heesters tijdens de Lentedagen tot aan kerstbomen bij de Winter-Kerstbeurs; bezoekers worden elke themabeurs verrast met speciaal seizoensassortiment dat zij live kunnen bekijken, ruiken én voelen.

2. Extra opening: maandagavond
Naast een groot assortiment aan seizoensproducten, houdt GROEN-Direkt de deuren ook extra lang open tijdens de seizoensbeurzen. De beurzen zijn namelijk ook op maandagavond te bezoeken. Uiteraard zorgt GROEN-Direkt daarbij voor een warm ontvangst van de bezoekers. Een mooi moment voor inkopers en handelaren van tuinplanten om elkaar te ontmoeten.

3. Conceptenplein
Tijdens de seizoensbeurzen kunnen bezoekers zich ook laten inspireren door bekende én nieuwe concepten: uniforme productgroepen met dezelfde uitstraling die inkopen op maat – per soort, plant of in kleine aantallen – mogelijk maken. Dit jaar introduceert GROEN-Direkt op het Conceptenplein maar liefst vijf nieuwe concepten waaronder Bamboe, Heuchera, Nature2Nature, Grassen, Heesters en ruim 1.500 soorten vaste planten. Het bekijken waard!

4. Product Promotie Plein
Naast het Conceptenplein staat er op elke seizoensbeurs ook weer een Product Promotie Plein. Tientallen kwekers presenteren hun speciale seizoensassortiment tijdens de themabeurzen. Kortom, ‘the place to be’ om bij te praten met kwekers én tegelijk hun aanbod fysiek te bekijken.

5. Speciale actiekarren
Elke seizoensbeurs zijn er ook speciale actiekarren te bewonderen. Bezoekers kunnen de speciaal geselecteerde seizoensproducten van deze actiekarren met korting inkopen. De opbrengst van de GREEN Education Fund actiekar komt geheel ten goede aan het GREEN Education Fund. Dit fonds heeft GROEN-Direkt in het kader van haar 25-jarig jubileum opgericht om een steentje bij te dragen aan de toekomst van de branche door te investeren in scholing en kennis in de boomkwekerij en sierteelt.

Voor in de (online) agenda:

  • Lentedagen                                    4 & 5   april
  • High-Seasons dagen                      2 & 3   mei
  • Mid-Seasons dagen                     30 & 31 mei
  • Zomerdagen                                 20 & 21 juni
  • Winter-Kerstbeurs                            7 & 8   november

Benieuwd naar alle data en tijden van de reguliere en seizoensbeurzen in 2022? Klik hier.

Meer informatie
De GROEN-Direkt seizoensbeurzen zijn door professionele inkopers en handelaren zonder afspraak te bezoeken aan de Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude, Nederland (ITC-terrein). Kijk voor meer informatie op www.groen-direkt.nl of bel met +31 (0)172 21 15 76. 


Over GROEN-Direkt
GROEN-Direkt brengt als grootste groene marktplaats van Europa al 25 jaar vraag en aanbod van tuinplanten bij elkaar. Door de combinatie van 30 monsterbeurzen per jaar én een webshop met actuele monsterfoto’s kan bij GROEN-Direkt het hele jaar door een zeer breed en actueel assortiment tuinplanten ingekocht worden. Hiervoor werkt GROEN-Direkt nauw samen met 500 gespecialiseerde kwekers in de Boskoopse regio, maar ook ver daarbuiten. Sinds 2022 maakt GROEN-Direkt onderdeel uit van Green Retail Events, de beursorganisator van de Plantarium |GROEN-Direkt beurs op 24 en 25 augustus.

Deel dit bericht