Groen Klimaatplein op de GRS novemberbeurs

Op 17 en 18 november jl. is GRS er weer in geslaagd de november huisbeurs op een veilige manier te organiseren voor alle leden van GRS. Een belangrijk thema op deze beurs was duurzaamheid.

Op de beurs was onder meer een groot groenplein te vinden waar een fors aantal groene voorkeursleveranciers hun aanbod toonde dat varieerde van vaste- tot mediterrane planten. Op dit plein vertegenwoordigden deze leveranciers niet alleen zichzelf, maar met elkaar ook het ‘groene collectief’. Een mooie duurzame gedachte die ook centraal stond op het Groen Klimaatplein dat op de beurs te vinden was.

Het Groen Klimaatplein was opgebouwd inclusief alle uitingen ontwikkeld door Tuinbranche Nederland. Ruim 20 leveranciers waren onderdeel van het Groen Klimaatplein en toonden onder andere hun duurzame artikelen en concepten die de geïnteresseerde consument kan aanschaffen om de tuin meer ‘klimaatproof’ te maken. De consument raakt steeds meer geïnteresseerd om hier de nodige stappen in te zetten.

Alle standhouders op de beurs konden meedingen naar de ‘Duurzaamheidsprijs’ die op de 1e beursdag werd uitgereikt. De gelukkige winnaar was JUB Holland die zich onderscheidde met mooie duurzame verpakkingen i.c.m. bio bollen die op een duurzame wijze gekweekt worden.

Ondanks alle coronamaatregelen die weer getroffen moesten worden om deze beurs te kunnen organiseren, kunnen we spreken van een succesvolle beurs met een zeer positieve sfeer. De volgende GRS huisbeurs staat gepland op 9 en 10 februari.

Deel dit bericht