Het hele jaar door groen

Tuinieren zit hen in het bloed en groene vingers zullen ze ongetwijfeld hebben. Wat deze leveranciers en partners écht kenmerkt is de ambitie om tuincentra en groothandels van groen te voorzien. Dat gaat verder dan alleen het leveren van het product. Een groene bevoorrading houdt ook in dat de consument geïnspireerd moet worden tot het kopen van de producten. Als retailer kun je rekenen op ondersteuning in het gehele proces: van het kweken van de plant tot het uitstallen van de producten in de winkel, aan de hand van unieke interieurconcepten. Onderstaande partners hebben dus ook de nodige expertise in huis om merken te bouwen en bij te dragen aan een sterke positie in de markt. 

Decorum Company 

Een telerscoöperatie met meer dan 50 leden. Gezamenlijk brengen deze kwekers 4000 producten op de markt, onder de merken Decorum en Feel Green. Een nauwe samenwerking met veredelaars resulteert in nieuwe en kwalitatieve producten. Alle partijen dragen bij aan één doel: een breed assortiment planten en bloemen onder één merk. 
Met kwaliteit, duurzaamheid en innovatie als merkbelofte. Decorum ondersteunt tuincentra, groothandels en bloemisten met hun positie in de markt en verzorgt de benodigde informatie en inspiratie. Door te werken met het oog op relevante en actuele thema’s blijft Decorum in haar aanbod vooroplopen. 

https://www.decorumplantsflowers.com/

KG Plant B.V. 

KG Plant B.V. biedt een totaalconcept van biologische ge- teelde groente- en kruidenplanten voor hobbyisten. Tuincentra en groothandels kunnen hier terecht voor planten opgekweekt in biologische potgrond, zonder bestrijdingsmiddelen en zonder chemische meststoffen. Door een snelle orderverwerking en levering uit de voorraad, komen de producten met interessante marges. Met zijn producten brengt KG Plant B.V. de Tuin op Tafel. Daarmee sluit het aan bij de behoefte van de consument aan een groene leefstijl. 

https://www.tuinoptafel.nl/home

Kwekerij Wouters 

Vele eenjarige pot- en perkplanten komen van kwekerij Wouters. Één van de grootste producenten met zeeën van bloemen onder 40 hectare glas. In hun kassen vind je onder andere de Primula, Viola, Fuchsia, Pelargonium, Chrysanthemum en zaai- en stekperkgoed. In de overdekte ‘Cash&- Carry’ zoek je als retailer zelf snel en gemakkelijk je producten bij elkaar. De productlijn ‘Festival Colours’ hoort daar ook bij. Hiermee kan de consument direct genieten van kleurrijke bloemenmixen. Uiteraard siert het ook de winkel. Voor specifieke wensen omtrent verpakking, assortiment, kleurenwens, labelen, mixen en combinatieorders, staat het team van Wouters voor je klaar. 

Plant Collect 

Bij Plant Collect wordt nadrukkelijk ingezet op de beleving en uitstraling van de winkel. De verkoop van kamerplanten is een succes, mede dankzij de verkoop van kamerplantconcepten. Het concept verenigt een goede presentatie en sterk verhaal van het product. Het inspireert de consument tot kopen. Door de mogelijkheden voor de consument te visualiseren, ontstaat er ook een unieke uitstraling binnen de winkel. Daarnaast is het vooral verrassend helder zakendoen met Plant Collect, met persoonlijk contact en adviezen op maat. 

http://plantcollect.nl/Home/3068

Puur Aroma 

Bij deze biologische kruidenkwekerij kun je terecht voor alle kruiden. Ook wilde kruiden. Herborist Frank Radder selecteert eetbare wilde planten en brengt deze naar de winkel. De bevoorrading is uitstekend. Puur Aroma produceert jaarlijks ongeveer een miljoen potkruiden. Uiteraard wordt er geen gebruik gemaakt van kunstmest, chemische bestrijdingsmiddelen en genetisch gemodificeerd uitgangsmateriaal. Aan kennisoverdracht wordt veel aandacht besteedt. De kruidengids PUUR is een boek dat informeert over 80 verschillende kruiden in het assortiment. Daarnaast worden er banners en exporttafels ontwikkeld, voor de retailer, als extra verkoopondersteuning.

http://www.puur-aroma.com/

Deel dit bericht