NIEUW: OPTIMAAL GENIETEN VAN TUIN OF TERRAS MET KWALITEITSGELUID

Meer thuis zijn in Corona-tijden betekent ook dat consumenten meer thuis willen kunnen genieten. Dat geldt voor zowel binnen als buiten. Voor buiten heeft OrangeAudio een audio-set ontwikkeld dat uniek is in zijn soort. Het is volledig waterdicht waardoor het altijd buiten kan blijven. De geluidskwaliteit is hoogstaand, dezelfde standaard als in uw woonkamer.

Buiten blijven
De set vormt een upgrade voor het terras / de tuin. Doordat het geheel waterdicht is, is gesjouw naar buiten en naar binnen overbodig. Ook het probleem van de lege accu is nu verleden tijd.

Aan u de keuze
Wilt u de speakers bevestigen tegen de muur? Of liever in de grond? Alles kan. U kunt de speakers plaatsen hoe u wilt, desnoods hangend in de lucht! Dit betekent dat u geen losse speaker op uw tafeltje hoeft te zetten waardoor u meer ruimte heeft voor uw hapjes en drankjes.

Ruimtelijke sound
De twee speakers staan garant voor een warme, ruimtelijke sound. De speakers hebben een zekere afstand van elkaar waardoor de stereo geluidsbeleving een stuk intenser is dan wanneer alles uit 1 speaker zou komen. Bovendien wordt het geluid zo gelijkmatiger verspreid.

Geen Wifi? Geen probleem
De OrangeAudio EasyPlus60 audio-streamer functioneert op Bluetooth. Als uw Wifi-bereik niet optimaal is buiten, vormt dat geen probleem!

Installatie
De installatie van het systeem is eenvoudig. Binnen een mum van tijd is het systeem klaar voor gebruik. De bediening gaat draadloos vanaf uw smartphone of tablet. Door het gebruik van Bluetooth is het niet nodig extra apps te downloaden, u gebruikt simpelweg de apps die u normaliter gebruikt.

Dealer worden? Meer informatie? https://orange-audio.com/product/buiten-audioset/

Deel dit bericht