Prachtige, krachtige terrasverwarmer

Prachtige, krachtige terrasverwarmer

De nieuwe terrasverwarmer Moderna van SUNRED is een pronkstuk voor elke buitenkamer. Alleen al van de vormgeving word je heel warm. Hij is uitgerust met een zeer krachtig infrarood Halogeen Rose Gold verwarmingselement, met een vermogen van 2000 watt. Daarmee verleng je niet alleen de gezellige avonden met vrienden en familie op je tuinterras, maar zelfs het hele buitenseizoen.

Het laser cut design van de lampenkap is prachtig. Het licht van de Moderna geeft een warme gloed aan de avond dankzij de Low Glare Technologie met zachte lichtintensiteit. De extreme korte golf infrarood technologie heeft een 360 graden warmteafgifte en verwarmt je lichaam van binnenuit. Informatie: www.sunredheaters.eu.

De Moderna presteert het best binnen een oppervlakte van 9 m2 voor een optimale warmte-ervaring. Het maximale stralingsbereik is 24 m2 bij een buitentemperatuur van 18 graden Celsius. Zo blijft het buiten lekker lang aangenaam en maakt wind geen enkele kans. Infrarood warmtestraling is daarbij ook nog eens gezond.

Te bedienen via de Sunred app
De Moderna is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: staand en hangend. Het staand model plaats je op je terras of in een partytent, het hangend model is ideaal voor onder de overkapping. Je bedient de heater eenvoudig met de bijgeleverde afstandsbediening of met de SUNRED SMART app op je smartphone. Hiermee bedien je de terrasverwarmer overal en waar je ook bent.

De Moderna is schakelbaar in 5 warmtestanden, met een maximaal vermogen van 2000 watt voor een klimaatbewust gebruik. Hij is voorzien van het ECO label omdat je met de slimme bediening het stroomverbruik en daardoor de impact op het milieu eenvoudig kunt minimaliseren.

Informatie
SUNRED Terrasverwarmers zijn verkrijgbaar via tuincentra en webshops. Adviesprijzen: SUNRED Moderna staand model € 639. SUNRED Moderna hangend model € 499. Informatie: www.sunredheaters.eu.

De SUNRED Moderna is waterbestendig en IP44 gekeurd. Hij geeft onmiddellijk warmte, maar is wel uitgerust met een softstarter voor een vlotte vermogensopbouw zonder piekspanning. De geregistreerde SUNRED ultra low glare verwarmingselementen gaan tot 10.000+ branduren mee. De Moderna wordt geleverd met een handige beschermhoes

Deel dit bericht