Sfeer in tuin met prachtige verlichting

Tuinverlichting maakt de tuin af. Er wordt veel geïnvesteerd in een prachtige tuin, zeker nu we meer tijd thuis doorbrengen. Dan is het toch zonde als de tuin, met het aanbreken van de avond, door het donker niet meer zichtbaar is. Sfeervolle tuinverlichting is de oplossing en maakt dat je ook ’s avonds van de tuin kunt genieten. Onderstaande producenten en leveranciers verstaan dit als geen ander. Ieder heeft wel een specialisme gezien jarenlange, geijkte ervaring. Kom je er niet uit of heb je inspiratie nodig voor een project? Dan doen zij graag een lampje voor je branden. 

Tekst: Lisa Klaassen 

Definex B.V. 
Als expert op het gebied van buitenverlichting is Definex al 25 jaar de ideale partner voor alle outdoor projecten. Met waterdichte oplossingen is alles op het gebied van licht mogelijk. Daarbij houdt deze B.V. zich ook bezig met het inrichten en ontwerpen van buitengebieden met bijpassend straatmeubilair. Zodanig dat het naadloos aansluit op de lichtproducten. Definex is dus dé partner om een buitenproject volledig te realiseren en neemt duurzaamheid en veiligheid daar nadrukkelijk in mee. 

Franssen Verlichting 
Kwaliteitslampen en dito advies kenmerken Franssen Verlichting. In het brede assortiment zijn unieke binnen- en buitenverlichtingsproducten niet weg te denken. Franssen bedient voornamelijk dealers en bedrijven in het midden tot hoog segment. Naast het leveren van de producten, zoals klassieke verlichting met een moderne twist, wordt er bij projecten ook altijd gekeken naar het samenvloeien van verlichting met architectuur, functionaliteit en sfeer. Dé leverancier met 40 jaar geijkte ervaring. 

In-Lite Design 
De Outdoor Lighting van In-Lite komt met 5 jaar garantie op alles! In-Lite is gespecialiseerd in 12 Volt Verlichting. Hiervoor is geen installateur nodig, wat wel het geval is bij 230 Volt verlichting. Dit betekent minder investering en gegarandeerd kwaliteit. Zo kun je de belangrijkste delen van de tuin mooi uitlichten. Door de toepassing van aluminium maakt corrosie geen kans en is de kwaliteit van de lampen nog niet geëvenaard door bouwmarktverlichting. Uiteraard zijn alle producten waterdicht, met koppelingen van goede kwaliteit en alltime proof. 

K.S. Verlichting 
Voor buitenverlichting, binnenverlichting én de lichtbronnen moet je bij K.S. Verlichting zijn.
Dat geldt ook voor projectverlichting. Denk hierbij aan lantaarnpalen en lantaarnkappen, wandarmen, openbare verlichting en moderne projectverlichting. De kwalitatieve buitenverlichting van KS wordt al 40 jaar lang, met de hand, door hen zelf gefabriceerd. 
Dit maakt op maat gemaakte concepten natuurlijk mogelijk, in stijlen van klassiek tot modern tot maritiem en voor elke denkbare toepassing. 

Philips Consumer Lighting 
In zijn ruime aanbod LED-verlichting en conventionele verlichting weet Philips alsnog eindeloos te variëren. De uitgebreide reeks verlichtingsarmaturen biedt voor elke toepassing een oplossing. Van vloer- en wandlampen tot plafond- en tafellampen. Tevens zijn LED-, halogeen-, en spaarlampen beschikbaar in een uitgebreid pallet aan vormen, stijlen en fittingen. Met de slimme verlichting en accessoires van Philips Hue creëer je de perfecte en een persoonlijke sfeer voor bijvoorbeeld veranda, balkon of terras. 

Techmar B.V. 
Techmar is sinds 2002 gespecialiseerd in 12 volt buitenverlichting. Tuincentra, bouwmarkten, groothandels, online retailers en distributeurs vinden hier topmerken. Bekende namen zijn GardenLights, LightPro en Ludeco. Techmar denkt graag met je mee en in het belang van de eindgebruiker. Vanuit een klant en service gedreven houding word je ondersteund in merchandising, signing en het opzetten van displays. Schappenplannen, instructies en training horen daar ook bij. Met een demokoffer maak je eenvoudig kennis met de innovatieve, 12 Volt buitenverlichting.

Foto’s: K.S. Verlichting 

Deel dit bericht