Ter Steege op de Trendz vakbeurs

Op 22, 23 en 24 augustus vindt de Trendz vakbeurs weer plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Tijdens deze speciale najaarseditie kunt u ruim 100 exposanten bezoeken, waaronder Ter Steege (stand H122). Trendz is voor retailers in woondecoratie en lifestyle het ideale moment om de collectie voor komende herfst en winter te bekijken en bestellen. Hoe ziet de groenwinkel eruit komend seizoen? Ter Steege helpt retailers met het samenstellen van een uniek assortiment vol karakter.

Najaarscollectie
Op de beurs laat de pottenspecialist haar trendy en stijlvolle najaarscollectie zien. Hangpotten, metalen potten, vazen, handgemaakt keramiek en XL potten. Ontdek hier meer over de indoorcollectie, of bekijk en pre-order producten in de webshop.

Drie trends
Ter Steege heeft drie trends ontwikkeld voor verschillende consumententypes. Bij iedere trend horen eigen kleuren, sferen en producten. Op de beurs vertellen ze graag meer over de trends, maar u kunt deze ook alvast op de website bekijken.

Showroombezoek
De collectie van Ter Steege liever een andere keer ontdekken? Dat kan in hun showrooms in Rijssen en Aalsmeer, door een virtueel bezoek aan de 360° showroom, een fysiek bezoek aan de showroom, of een video call met uw accountmanager vanuit de showroom (plan afspraak).

Deel dit bericht