TSQUARE BRANDS: hét agentschap voor de leukste lifestylemerken

Een nieuw jaar, een nieuwe showroom en een nieuw logo – TSQUARE BRANDS heeft zin in 2022. En dat was ook te zien in de stand van TSQUARE BRANDS op de Trendz voorjaarsbeurs. “De glimlach is het onderscheid”, aldus Frans van der Ley, eigenaar van TSQUARE BRANDS. DeTuinMarkt sprak met Frans over de verschillende merken die zijn onderneming op de Nederlandse en Belgische markt brengt.

Tekst: Erik van der Does de Bye

Frans kijkt tevreden terug op de Trendz voorjaarsbeurs. “We hebben veel aanloop gehad. Mensen zijn erg geïnteresseerd in de merken die wij vertegenwoordigen. Door ons brede aanbod kunnen we voor elke winkel een passende uitstraling realiseren. TSQUARE BRANDS bestaat nu ruim vijf jaar en heeft al meer dan tweehonderd verkooppunten in de Benelux.”

Enkele merken
Een van de sterkste merken op het gebied van decoratie en beleving is Colonial Candle. Met verschillende kaarsenlijnen op basis van soja kan er een passende sfeer worden gecreëerd. “Een voorbeeld is Manly Indulgence Signature, onze stijlvolle mannelijke lijn met een knisperende houten lont”, vertelt Frans. “Colonial Candle is een sterk Amerikaans merk. Wat Duitsland voor auto’s is, is Amerika voor kaarsen. Ons merk gebruikt geen paraffine of geurversterkers, waardoor onze kaarsen niet roeten en van hoge kwaliteit zijn!” Een ander merk is Batela, dat associaties met de zee oproept: schelpen, maritieme kleding, strandvogels en zeedieren. “Dit Spaanse merk ontwerpt en produceert in eigen beheer, en onderscheidt zich hiermee van gevestigde zomerse en maritieme collecties”, vertelt Frans. Dat geldt ook voor het eigen merk van TSQUARE BRANDS, Joyin. “Hiermee zijn we zelf in januari 2020 gestart. Het idee is om de iconen en gebruiken van jouw stad of streek in een illustratie te bevatten en zo te laten aansluiten op de lokale en toeristische doelgroep. Een van de prominenten in deze collectie zijn de beroemdste Nederlandse vuurtorens.”

Voor meer informatie, bezoek www.tsquarebrands.nl

Deel dit bericht