Tuinaudio maakt de buitenbeleving compleet

Een audioset voor in de tuin is een fijne upgrade voor het terras: een muziekje maakt de gezelligheid compleet. Lekker buiten lunchen, borrelen met vrienden of ontspannen in de tuin is nóg sfeervoller met je favoriete muziek op de achtergrond. Het plug & play-systeem van OrangeAudio is heel eenvoudig aan te sluiten. Bovendien kunnen deze compacte speakers dag en nacht buiten blijven staan, zelfs bij regen en harde wind. Zo geniet je de hele zomer lang van je favoriete nummers.

Surround sound voor buiten
Veel mensen gebruiken een standaard Bluetooth-boxje om buiten muziek af te spelen, maar dit geluid is meestal niet van de beste kwaliteit. Het verschil met een audioset is dan ook groot, terwijl het prijsverschil wel meevalt. De tuinaudio van OrangeAudio komt standaard met twee speakers, wat zorgt voor een mooi ruimtelijk geluid. Voor een nog betere verdeling van het geluid is de set zelfs uit te breiden tot vier speakers. Dankzij het betere bereik van de speakers kan het volume omlaag. Dat is ook nog eens fijn voor de buren!

Het gemak van Bluetooth-audio
Verbinding met wifi is niet nodig om buiten muziek af te spelen. De audioset werkt namelijk via Bluetooth. Wifi heeft vaak slecht bereik in de tuin en kan voor haperingen zorgen. Hier hebben gebruikers van de tuinaudio van OrangeAudio geen last van. Het besturen gaat draadloos en er is ook nooit gedoe met lege accu’s. Bluetooth maakt het streamen van je favoriete muziek heel eenvoudig.

Een complete set
Bij OrangeAudio leveren ze een complete audioset voor in de tuin. Deze bestaat uit twee speakers, een audio- streamer en kabels. Dankzij het handige plug & play-systeem is aansluiten in vijf minuutjes voor elkaar. De speakers zijn compact en vallen niet te veel op. Ook alles wat er nodig is om de speakers te bevestigen, wordt meegeleverd. Hang de speakers aan de muur of aan het plafond, of steek ze in de grond.

OrangeAudio, een ervaren speler op de markt
OrangeAudio heeft een goede reputatie op het gebied van Bluetooth-audio. Directeur Thomas Berger: ‘We leveren al jaren aan grote bedrijven en particulieren door heel Nederland. Met onze tuinaudio breiden we onze collectie uit met speciale apparatuur voor buiten. Voor de verkoop werken we veel samen met de detailhandel, zoals tuincentra of winkels voor tuinmeubilair. Hierbij bieden we een interessante marge voor de wederverkoper. En we staan natuurlijk altijd open voor nieuwe samenwerkingen!’ •

www.orange-audio.com

Deel dit bericht