Tuincentrum De Florahoek sluit aan bij GRS Retail

GRS Retail heeft tuincentrum De Florahoek uit het Friese Hurdegaryp sinds 1 april als nieuw lid mogen verwelkomen.

Klaas en Hilda Piekstra zijn de eigenaren van groentuincentrum Florahoek. De oorsprong van het tuincentrum ligt in 1993 toen Klaas naast de boerderij van zijn ouders is gestart met een klein tunnelkasje. In 1998 heeft Klaas het terrein flink uitgebreid met een ruime parkeerplaats en is het buitenterrein in parkvorm aangelegd met een totale oppervlakte van circa 20.000 m2.  Van een bestaande loods is toen een winkel gemaakt en zijn er nog 3 hallen bijgebouwd.

5 Jaar geleden is de rondweg om het dorp precies voor de deur aangelegd, waardoor zij een zichtlocatie gekregen hebben. Het tuincentrum heeft een groot assortiment planten van hoge kwaliteit die  op een aantrekkelijke wijze worden gepresenteerd. De decoratiespecialisten hebben voor de binnen afdeling meerdere sfeerkamers gecreëerd met actuele producten. 

Klaas vertelt: “Wij zijn voortdurend opzoek naar verbeteringen voor onze winkel. Wij hebben in GRS Retail een goede partner gevonden voor advisering,  productvoering en inkoop. We hebben inmiddels al ervaren dat de samenwerking heeft geleid tot verbetering in assortimentskeuze, het gezamenlijke inkoopvoordeel en de geclusterde levering”.

Klaas en Hilda hebben verschillende toekomstperspectieven voor ogen, waaronder het optimaliseren van het tuincentrum en het nog verder verbeteren van de presentatie.

GRS Retail en het team van tuincentrum Florahoek zijn blij met de samenwerking en vertrouwen op een bloeiende toekomst.

Deel dit bericht