Vijf indrukwekkende kandidaten wedijveren om FleuroStar

Welke inzending volgt Mandevilla Sundaville Double Blush Pink van MNP/Suntory op? Dit jaar hebben vijf bedrijven – Beekenkamp Plants, Dümmen Orange, Florensis, Selecta one en Syngenta Flowers – hun meest indrukwekkende noviteit ingezonden voor deelname aan de FleuroStar-competitie van Fleuroselect. Het ras dat op het verkooppunt de meeste visuele impact en handelswaarde heeft, wordt op 13 juni gekroond tot ‘Winnaar met de Wow-Factor’ tijdens de FleuroStar Award-ceremonie die dit jaar plaatsvindt op de FlowerTrials locatie van Selecta one/Evanthia

Geniet van de warme zomeravonden in de tuin met MiniFamous® Uno Bakari! Bakari, een Swahili-naam die ‘hoopvol en veelbelovend’ betekent, symboliseert een levendige uitstraling, en ook deze nieuwe Calibrachoa van Selecta one belooft de hele zomer lang een en al energie te verspreiden. MiniFamous® Uno Bakari brengt gegarandeerd dynamiek en warmte in elke hoek van de tuin met haar indrukwekkende gele bloemen waarop oranje en rode adertjes een compleet nieuw patroon vormen – soms zelfs omzoomd met een paarse rand. Deze noviteit bloeit continu van april tot de eerste vorst, is geschikt voor perken, containers en hanging baskets en behoudt haar schitterende, stabiele kleur gedurende het hele seizoen. Het is bovendien een waardevolle voedselbron voor bijen en vlinders. 

Laat je betoveren door deze nieuwe ster: Dahlia coccinea Dalina® Maxi Starburst Pink! Deze prachtige nieuwe Dahlia van Florensis trekt de aandacht dankzij een overvloed aan unieke, anemoonvormige bloemen in een intens roze kleur met een sierlijk patroon op de bloemblaadjes. Dalina Maxi Starburst Pink zal dankzij haar bijzondere bloemen ongetwijfeld opvallen op de verkooptafel en voor veel impulsverkopen zorgen. Bovendien kan deze Dahlia voor nog meer aantrekkingskracht heel goed met andere kleuren uit de serie gecombineerd worden, wat de verkoop nóg verder zal stimuleren. Consumenten zullen ongetwijfeld dol zijn op de unieke bloemen en sprekende kleuren, die elke groene plek in de tuin opfleuren – van hartje zomer tot de eerste vorst. Dahlia is trendy en Dalina Maxi Starburst Pink zou wel eens de nieuwe ster van komend seizoen kunnen zijn. 

Laat je betoveren door Dahlia Hypnotica Candy Corn! Zoals de naam al zegt, is deze nieuwe Dahlia van Dümmen Orange met haar vele gevulde bloemen gewoonweg suikerzoet. Ze vertoont de kunstzinnigheid van de natuur in een uniek kleurenspel van drie vintage-tinten geel, oranje en rood. Deze indrukwekkende Dahlia is niet alleen een lust voor het oog als solo in grotere potten of perken, maar ook een prachtig pronkstuk in gemengde beplantingen. Dankzij het fascinerende kleurenpatroon zal Hypnotica® Candy Corn het komende seizoen uit de schappen vliegen. Consumenten zullen genieten van de schitterende gevulde bloemen en aanhoudende prestaties van de planten gedurende de hele zomer tot de eerste vorst.

Ervaar de betoverende schoonheid van Osteospermum Sunny® Klaudia! Deze nieuwe Spaanse margriet van Beekenkamp Plants valt op door haar unieke, grote, heldere bloemen in wit met roze tinten. Deze noviteit bloeit continu en onthult elke dag een ander palet. De bloem is in het begin betoverend wit, waarna het midden geleidelijk intens roze wordt, om uiteindelijk de hele bloem een zachte lichtroze gloed te geven. Deze veelzijdige plant toont zijn schoonheid in vele situaties, van bloembakken tot gemengde containers en lage borders. Retail zal versteld staan van dit verrassende palet aan tinten in het schap. Consumenten kunnen de hele zomer lang genieten van de langdurige en rijke bloemenpracht. 

Beleef een betoverende bloemenreis met Petunia x hybrida Painted Love Purple! Deze nieuwe Petunia van Syngenta Flowers biedt witte en paarse aquareltinten die naadloos in elkaar overvloeien – een indrukwekkend kleurenspel waardoor elke bloem bijzondere diepte krijgt. In een kleinere pot, naar beneden hangend in een grotere hangpot of schitterend in een perk; dit bloemenkunstwerk trekt de aandacht met haar onmiskenbare aanwezigheid. Vanwege het betoverende effect van deze opvallende kleurencombinatie zal Painted Love Purple ongetwijfeld veel impulsaankopen opleveren. Of het nu in een zonnig landschap is of in een koele omgeving; Petunia x hybrida Painted Love Purple doet het goed onder vele klimatologische omstandigheden en levert overal uitzonderlijke tuinprestaties.

Deel dit bericht