VP DECO: ‘Linten maken een boeket af’

Vp Deco is vanaf 2005 dealer van de lintenprinter van Elsen machinerie en levert uiteraard alle benodigde materialen. Het gebruik van linten is tot nu toe voornamelijk besteed aan de bloemist, die bijvoorbeeld trouw- en rouwboeket- ten maakt. “Linten met een persoonlijke boodschap maken een boeket af.” Natuurlijk kun je voor elke gelegenheid wel een lint bedenken; daarmee is de toepassing ervan erg veelzijdig. “Wij zien dat de tuincentra waar wij veel komen nóg meer dan voorheen met verse snijbloemen werken. Dit is een mooie aangelegenheid voor deze afdeling om óók meer van linten gebruik te maken.”

Tom Verhees, van Vp Deco, komt veel bij tuincentra, bloemisten en de kleinere speciaalzaken over de vloer. Zodoende vangt hij uit verschillende hoeken hetzelfde geluid op: “We willen het voor onze klant allemaal net wat persoonlijker kunnen maken.” Vp Deco kan hier ge- hoor aan geven door alle benodigde materialen te leveren. Dat de winkelier zelf met de lintenprinter gaat werken is immers de meest efficiënte manier om de klant nog sneller te kunnen bedienen. Bovendien kun je als winkel sneller schakelen door op eigen initiatief nieuwe linten te ontwikkelen. Een printer in huis hebben heeft veel praktische voordelen, zo kun je wel vier linten van 15 centimeter tegelijkertijd printen.

TUINACCESSOIRES Diverse ontwerpen
Er zit zo’n 50 meter lint op één rol. Je koopt deze al voor 24, 95 euro. Het mooie van dit product is dat je veel materiaalkeuze hebt. Denk bijvoorbeeld aan het welbekende hoogglanzende en 100% zijden lintje, maar ook kurklint (van echte kurk) en nu ook het Vp Eco Lint. Daarbij kun je zowel enkelzijdig als dubbelzijdig bedrukken. Evenzo is er ontzettend veel keuze ten aanzien van het vormgeven en bedrukken van de linten. Dit betekent dat elke boodschap persoonlijk gemaakt kan worden. Bij de printer is namelijk het printprogramma inbegrepen. Na download en installatie kun je: • alle lettertypen van de computer gebruiken • teksten roteren tot 360 ̊ • tot wel 15 regels op één lint drukken • onbeperkte lengte aan tekst en lint gebruiken • tekst in kleur drukken, onuitwisbaar en geheel watervast foto’s en logo’s importeren • alle ontwerpen of wijzigingen voor toekomstig gebruik opslaan

Het product opnieuw uitvinden
Met 30 jaar ervaring kan Vp Deco natuurlijk goed adviseren ten aanzien van kleurgebruik, combinaties en geschikte ontwerpen. Op beurzen worden regelmatig nieuwe producten gepromoot en er wordt samengewerkt met ontwerpers om nieuwe concepten voor linten te bedenken. “Zo blijven we het product opnieuw uitvinden.” Met het starterspakket kun je natuurlijk altijd zelf uitproberen wat de lintenprinter kan betekenen. Dit wordt er geleverd:

De linten printer 215TT
het Elsenprintprogramma, via download
usb-aansluiting
5 rollen VpDeco lint of VP Excellent lint van 70mm of 4rollen van 100mm kleur naar keuze
2 rollentransferfilm 1x golden 1x black

Deel dit bericht