Weenect introduceert GPS-trackers voor viervoeters

“Waar is de kat? Ik heb ‘m al twee dagen niet gezien.” Of: het tuinhek staat open – de hond is weg! Als iets een honden- of kattenliefhebber onrustig maakt, is het wel als de geliefde viervoeter langdurig of onbedoeld de benen heeft genomen. Men wil op dat moment niets liever dan weten waar het dier zich bevindt. Weenect heeft daar een prachtig hulpmiddel voor: de GPS-tracker. DeTuinMarkt sprak met Gil Van Roye over het snel lokaliseren van een huisdier.

Weenect bestaat sinds 2012 en werkt vanaf het begin met het Global Positioning System (GPS). “We zijn begonnen met trackers voor senioren en kinderen. Met behulp van deze trackers konden veel kwetsbare mensen, die de kuierlatten hadden genomen, worden gevonden en veilig thuisgebracht worden.” Weenect groeide snel en is onder meer actief in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Dit succes werd vervolgens ook voor dieren mogelijk gemaakt. Gil: “Door een kleine tracker in een halsbandje kunt u uw huisdier via een speciaal ontworpen app heel eenvoudig volgen. Het dier went snel aan het halsbandje.” De tracker kan helpen voorkomen dat u uw dieren dagenlang kwijt bent.

Het is heel eenvoudig om via Weenect een tracker te verkrijgen, zo legt Gil uit: “U maakt een account aan op de website en kiest voor een pakket, waarvoor u maandelijks, jaarlijks of voor een periode van drie jaar betaalt. Vervolgens krijgt u de halsband met de tracker thuisgestuurd. De app heeft diverse mogelijkheden om uw dier in beeld te houden.” Ook bij diefstal van uw huisdier is de tracker zinvol. “Er is geen afstandslimiet”, zegt Gil. “Het doel van Weenect is vooral mensen gerust te stellen”, vertelt Gil. “We streven naar een perfecte dienstverlening. Mede daarom hebben we ook een helpdesk, die mensen ondersteunt.”

www.weenect.com


Deel dit bericht