Air So Pure

Ontdek de luchtzuiverende groenmakers van Air So pure en creëer… jouw eigen world of wellbeing!

Air So Pure® is sinds 2007 een merk en vereniging van telers die bewezen luchtzuiverende planten van hoge kwaliteit leveren. Destijds startte de revolutie met de Spathiphyllum, een dynamische bloeiende kamerplant. Momenteel werken veertien leden samen met de handelspartners en retailers om de marktpositie in Europa te versterken en consumenten te voorzien van Air So Pure® planten, met als doel een groene revolutie te ontketenen.

Deze groene revolutie draagt bij aan ons welzijn op school, thuis, op kantoor en in openbare ruimtes. De Air So Pure collectie bestaat uit planten die zijn geselecteerd op hun speciale luchtzuiverende eigenschappen, die het verschil maken voor een gezonde leef-, werk- en ontspanningsomgeving.

Alle planten in de Air So Pure® collectie zijn wetenschappelijk getest op hun luchtzuiverende kwaliteiten. In samenwerking met Fytagoras Plant Science is een ‘Air So Pure-norm’ ontwikkeld om de snelheid waarmee planten schadelijke stoffen uit de lucht kunnen verwijderen te beoordelen. Alleen de sterkste planten worden opgenomen in de Air So Pure Collectie. Naast hun luchtzuiverende werking voldoen de planten ook aan hoge kwaliteitsnormen die door een onafhankelijke keurmeester worden gecontroleerd.

Alle leden- van Air So Pure zijn MPS-A en MPS-Gap gecertificeerd. Hiermee voldoen zij aan de eisen voor FSI 2025. Water wordt op de bedrijven volledig gerecirculeerd en de leden blijven zich voortdurend ontwikkelen om verder te verduurzamen.

Air So Pure
Venus 342-350, 1e verd.
2675 L
Honselersdijk
Socialmedia:
Categorie:

Lees hier de berichten van Air So Pure en blijf op de hoogte!

Nieuwe accountmanager Air So Pure_240108

Nieuwe accountmanager bij Air So Pure

Livistona Rotundifolia

Spaargaren van Doorn B.V. sluit als 14e lid aan bij Air So Pure

Groen in de klas

Spaceshuttles winnaar ‘groen in de klas’ prijsvraag

rtyu

A world of WELLBEING

Ronald-van-Schie-tekent-als-brandmanager-Air-So-Pure (Middel)

Air So Pure gaat de toekomst tegemoet met nieuwe Brandmanager

Main

Planten zuiveren de lucht

Deel deze informatie