AniDis

AniDis is een totaalleverancier van food en non food dierproducten en exclusief distributeur van het Belgische merk Versele-Laga. Ons assortiment bestaat uit meer dan 14.000 specialistische producten voor huisdieren. Deze kun je vinden op onze website www.anidis.nl

Ons kantoor is gevestigd in Zwolle, waar we dagelijks de orders verwerken en de klant indien gewenst van vakkundig advies voorzien. Tevens beschikken wij over een gespecialiseerde buitendienst die onze klanten op locatie bezoekt. Zij helpen met het maken van assortiment keuzes en denken mee over de te realiseren verkoopdoelen.

Wij ontzorgen en adviseren onze klanten. Als professionele, servicegerichte en flexibele partner helpen wij onze klanten om met hun onderneming te groeien en zo succesvol mogelijk te zijn in hun marktgebied. Onze klanten zijn veelal dierenspeciaalzaken, tuincentra en doe-het-zelf zaken.

Onze visie is om naast de ondernemer te staan. Wij bouwen als Retail partner een langdurige relatie met onze klanten op. Onze organisatie is zo ingericht dat wij door onze kennis van de markt en onze betrouwbaarheid de klanten kunnen faciliteren op alle gebieden rondom het ondernemen in de dierenbranche.

AniDis
Branderweg 5
8042PD
Zwolle
038-4250400
Categorie:

Lees hier de berichten van AniDis en blijf op de hoogte!

Display

Hét buitenvogelconcept voor jouw winkel

Deel deze informatie