Aspen

Aspen is wereldleider op het gebied van alkylaatbrandstof en wordt nu al ruim 30 jaar met groot succes verkocht. In de Benelux zijn er ongeveer 1200 verkooppunten waar Aspen te verkrijgen is. Aspen alkylaatbenzine is uitermate geschikt om in tuin-, park-, en bosbouwmachines te gebruiken. Door het gebruik van Aspen wordt de uitstoot van de benzinemotor namelijk 99% schoner. Dit is beter voor ons milieu, maar ook voor de gezondheid. Aspen bevat namelijk 99% minder benzeen dan gewone pompbenzine, wat belangrijk is, want benzeen is kankerverwekkend. Daarnaast is Aspen ook nog veel beter voor de machine. Want Aspen verbrandt veel schoner en dus gaat de machine langer mee.

One-Stop Shop
Het Zweedse Aspen wordt in de Benelux geïmporteerd door GVG Oliehandel. GVG vertegenwoordigt zeven merken, we zijn dé leverancier op het gebied van brandstof, olie en reiniging aan de groenbranche. Door ons brede assortiment bieden we veel bedrijven een One-Stop Shop ervaring: alles wat ze nodig hebben op het gebied van brandstof, olie en reiniging is in één levering te bestellen. En doordat alle orders worden gepikt door onze eigen mensen in ons centrale magazijn, zijn alle productcombinaties op één pallet mogelijk. Meestal binnen 24 uur geleverd.

Groenbranche
Naast Aspen biedt GVG nog meer producten speciaal voor de groenbranche. Het merk Agealube heeft een speciaal assortiment smeer- en reinigingsmiddelen voor tuin-, park- en bosbouwmachines. Voor professioneel én particulier gebruik, verkrijgbaar in zowel klein- als grootverpakkingen. Al jarenlang staat Agealube elke dag in contact met de professional in de groenbranche. Daarom hebben we een goed beeld van wat de hovenier, boomverzorger, plantsoenendienst en monteur wenst. We proberen daar zo goed mogelijk op in te spelen door een speciaal productassortiment te bieden tegen een goede prijs. Daarnaast bieden we vulhulpen aan die perfect werken in combinatie met onder andere Aspen jerrycans om het aftanken nóg eenvoudiger, veiliger en gezonder te maken.

Nieuwsgierig geworden naar Aspen, Agealube of een ander GVG-merk? Lees er alles over op gvg.nl.

Aspen
De Vlotkampweg 77
6545AE
Nijmegen
Socialmedia:
Categorie:

Lees hier de berichten van Aspen en blijf op de hoogte!

Geen berichten gevonden
Deel deze informatie