Daily Trade Fair | Venlo

Quality time for professionals in hospitality, home, gift and garden

De Daily Trade Fair Venlo, een uniek beursconcept op een unieke locatie.

Een jaarrond vakbeurs waar afnemers een compleet assortiment aan hospitality-, home-, gift- en gardenproducten op één locatie kunnen inkopen.

Daily Trade Fair biedt exposanten een unieke verkooplocatie. Een eigen showroom in Venlo. 
Hierbij wordt het koopproces volledig gefaciliteerd. Het inschrijfbeleid en de klantontvangst worden verzorgd door de Daily Trade Fair.

Een prettige inkoopsfeer en volop inspiratie zorgen ervoor dat bezoekers van de Daily Trade Fair niet het gevoel hebben dat ze aan het werk zijn. Er is volop inspiratie en vanzelfsprekend bij ieder bezoek weer iets nieuws te ontdekken.  

Bezoekers parkeren op ons riante parkeerdak, recht voor de deur. Binnen worden zij gastvrij ontvangen door onze hostess en beginnen de dag met een lekker kopje koffie. Op hun gemak doen zij hun inkopen met behulp van de Daily Trade Fair app. Zij hebben keuze uit de nieuwste producten van vooraanstaande leveranciers. Bekende merken en nieuwe labels, hier vinden ze alles op één locatie. 

Geen parkeerkosten, geen overvolle shuttlebussen, geen entree of hoge cateringprijzen. Gewoon gastvrij inkopen. Wanneer? Dat bepaalt de klant zelf, want de Daily Trade Fair is 7 dagen per week geopend. 

Daily Trade Fair | Venlo
Venrayseweg 214
5928RH
Venlo
077 3031010
Socialmedia:
Categorie:

Lees hier de berichten van Daily Trade Fair | Venlo en blijf op de hoogte!

Inspiratiemiddag Daily Trade Fair

Daily Trade Fair Venlo; De allerleukste inkoopplek van Europa

Deel deze informatie