Emerald


Kunstbloemen en -planten. Zo natuurgetrouw, je moet het voelen om het te geloven. Dat is het effect van de kunstbloemen en -planten van Emerald Eternal Green.

Achter elk product schuilt onze liefde voor bloemen en planten. Daarom kiezen tuincentra, bloemisten, woonwinkels, doe het zelf-zaken en interieurbeplanters door heel Europa al 25 jaar voor Emerald Eternal Green. 
Samen maken we de wereld vrolijker en kleurrijker. Elke dag weer.

Onze collecties
Showroom
De Emerald showroom van 500 m2 bij Eindhoven Airport is het bloeiende hart van ons bedrijf. Hier presenteren we kunstbloemen, – handgebonden boeketten, -planten, -grassen, -bomen en UV producten. We lopen een jaar vooruit op de laatste trends, maar leveren ook het hele jaar door uit voorraad.

Jaarrondcollectie
Direct kunstbloemen- of planten nodig? Onze vaste jaarrond collectie is het hele jaar uit voorraad leverbaar.

Seizoenscollectie
Ons stylingteam stelt twee keer per jaar een trendy seizoenscollectie samen, een jaar vooruitlopend op de laatste trends. Vanaf december vind je de nieuwe herfst-winter collectie in onze showroom. En in juni maken we plaats voor de lente-zomer collectie.

Advies
Hulp nodig bij een specifiek winkelconcept, schappenplan of op maat samengestelde collectie? Ons stylingteam staat voor je klaar. Wij zorgen voor een collectie die volledig aansluit op je winkelbeeld en wensen, zodat jij meer tijd hebt om te focussen op je kernactiviteit. Wel zo prettig.

Uit voorraad leverbaar
Vanuit ons magazijn van ruim 5.000 m2 vinden onze kunstbloemen- en planten elke dag hun weg naar afnemers over de hele wereld. Onze vast jaarrond collectie is direct uit voorraad leverbaar. Jij vraagt, wij leveren.

Meerwaarde
Wist je dat wij beschikken over een eigen productieafdeling in Nederland? Hier voegen we nog meer waarde toe aan onze collectie. Van groene planten in een terracotta pot tot vetplantjes in glas en handgebonden boeketten, samengesteld door top-bloemisten. Bij grote afnames worden producten hier speciaal geprijsd en gelabeld.

Merchandising
Winkelpresentatie is een vak apart. Onze eigen merchandisers beheersen dit tot in de puntjes. We zetten onze kennis en ervaring in om je winkelpresentatie naar een hoger niveau te tillen.

Neem contact met ons op om jouw privé showroombezoek of online sales & styling advice in te plannen, onze bloemspecialisten helpen je graag verder.

T +31 (0)40 259 0 359 | E emerald@eeg.nl

Emerald
Jan Hilgersweg 14
5657ES
Eindhoven
+31 (0)40 259 0 359
Socialmedia:
Categorie:

Lees hier de berichten van Emerald en blijf op de hoogte!

Geen berichten gevonden
Deel deze informatie