Flamingo Pet Products: jouw internationale leverancier voor dierenbenodigdheden

Als Belgische groothandel van dierenbenodigdheden halen we bij Flamingo al 50 jaar het beste uit de unieke band tussen huisdieren en hun baasjes.

Met ons assortiment van 8500 accessoires en snacks hebben we iets voor élk huisdier en élk baasje. En dus ook voor elk budget, van hond tot hamster en alles daartussen. Dat is voor onze verdelers ook handig, want zo kunnen zij alles voor hun (online) winkel of dierenafdeling bij ons vinden. En dankzij onze grote voorraad en snelle leveringen vallen winkels zelden zonder de favoriete Flamingo-producten van huisdieren en hun baasjes.

Wist je trouwens dat we maandelijks nieuwe producten lanceren? Zo kan je regelmatig je schappen vullen met nieuwe Flamingo-producten en inspelen op de noden van de markt.

Maar we gaan veel verder dan enkel het aanbieden van een sterk gamma producten. Wij staan ook voor je klaar om mee te denken op vlak van winkelinrichting, assortimentssamenstelling en meer! Zo halen we samen het beste uit jouw zaak.

Ontdek nu ook onze nieuwe webshop:

  •  Bestel waar en wanneer je maar wil
  •  Bewaar makkelijk je favoriete producten
  •  Bekijk jouw prijzen en promoties
  •  Bestel eenvoudig meerdere producten via een Excel
  •  Raadpleeg een schat aan product- en stockinformatie

Surf snel naar www.flamingo.be/account en ga zelf aan de slag!

Flamingo Pet Products: jouw internationale leverancier voor dierenbenodigdheden
Lammerdries-Winkelstraat 25
2250
Olen (B)
+32 (0)14 242 151
Socialmedia:
Categorie:

Lees hier de berichten van Flamingo Pet Products: jouw internationale leverancier voor dierenbenodigdheden en blijf op de hoogte!

Geen berichten gevonden
Deel deze informatie