Fokker Diervoeders B.V.


Fokker Diervoeders is een vooraanstaande Nederlandse producent van honden- en kattenvoeders, welke onder de merknaam Fokker op de markt worden gebracht

Al sinds de oorsprong van het bedrijf in het jaar 1977, is het uitgangspunt: “het aanbieden van hoogwaardige kwaliteitsproducten”. Fokker is mede door voortdurende verbetering en professionalisering uitgegroeid tot een belangrijke speler in de markt.

De producten
Onder invloed van de hoge eisen, die de huidige honden- en kattenbezitter aan voeding stelt, maakt Fokker gebruik van de laatste nieuwe ontwikkelingen op voedingsgebied. Voor zowel hond als kat wordt een compleet assortiment voeding geleverd, afgestemd op de verschillende behoeftes en levensfasen. Er vindt voortdurend onderzoek plaats naar de verteerbaarheid en acceptatie van de voeding, de vachtstructuur en bijv. de gebitsreinigende werking van de brokjes.

Merkondersteuning
Via vele kanalen investeert Fokker in de bewustwording van consumenten aangaande het belang van kwaliteitsvoeding voor de dieren. Behalve een intensieve aanwezigheid op vrijwel alle populaire social-media platformen, bouwt Fokker ook door middel van blogs, video’s, beurzen, publicaties en lezingen verder aan het kennisniveau van de consument én aan de merkwaarde van Fokker. Middels trainingen, schappresentaties en acties op de winkelvloer worden hierbij ook aan wederverkopers ruimschoots verkooptools beschikbaar gesteld.Is ook uw interesse gewekt?

Op onze website kunt u het complete assortiment van Fokker en overige informatie bekijken: www.fokkerpetfood.com

Voor overige vragen, aangaande bijvoorbeeld dealerschap en verkoopvoorwaarden kunt u ons tijdens kantooruren bereiken via 040 2835511 of stuur een mail naar klantenservice@fokkerpetfood.com

Fokker Diervoeders B.V.
De Huufkes 73
5674TL
Nuenen
040 2835511
Socialmedia:
Categorie:

Lees hier de berichten van Fokker Diervoeders B.V. en blijf op de hoogte!

Packshot Fokker Nr.1 Choice_MR

Nieuw bij Fokker!  Nr. 1 Choice. Hoogwaardige geperste brokken op basis van kip

Deel deze informatie