Gebr. De Boon

Toonaangevend en vernieuwend

Wij zijn een toonaangevende groothandel in dierbenodigdheden op de Nederlandse markt. Het bedrijf vindt haar oorsprong in het begin van de jaren zestig en heeft gedurende haar bestaan een enorme groei doorgemaakt. Dit heeft geresulteerd in een geavanceerd logistiek centrum in Gorinchem.

De basis voor het succes, van het in 1941 opgerichte Gebr. de Boon B.V., werd gelegd in het begin van de jaren zestig in Hardinxveld-Giessendam. De gebroeders de Boon waren in die tijd werkzaam in de verkoop van rietmatten en dat was geen zekerheid en garantie voor de toekomst. Tijdig werd deze rietmattenzaak omgezet naar een groothandel in koudwatervissen. Mede doordat het huisdier steeds meer centraal werd geplaatst binnen het gezin veranderde het bedrijf in een groothandel in dierbenodigdheden. De koudwatervissen verdwenen uit het assortiment en steeds meer ging Gebr. de Boon B.V. zich specialiseren in accessoires en snacks voor huisdieren.

De verandering van strategie bleek een geweldig succes en er volgden jaren van enorme groei. Mede hierdoor werd en is Gebr. de Boon nog steeds een toonaangevende en vernieuwende groothandel in de huisdierenbranche.

De missie van Gebr. de Boon was en is nog altijd helder: kwaliteitsartikelen leveren voor het welzijn van dier en mens. Betrouwbaarheid en continuïteit zijn naast innoveren en samenwerken de sleutelwoorden van Gebr. de Boon B.V.

Gebr. de Boon heeft een echte groothandelsfunctie. Het assortiment dierbenodigdheden voor onder andere vissen, vogels, knaagdieren, honden en katten is zeer breed en omvat meer dan 9000 artikelen. Gebr. de Boon kan, op de diervoeders en hengelsportartikelen na, een complete dierenafdeling inrichten. Het assortiment bestaat uit hoogkwalitatieve eigen importartikelen aangevuld met nagenoeg alle aansprekende A-merken. Om steeds voorop te lopen in het aanbod van nieuwe producten zijn inkopers van Gebr. de Boon regelmatig te vinden in het Verre Oosten. De inkoop gebeurt uiteraard op een verantwoorde manier.

Vanuit haar logistiek centrum kan Gebr. de Boon haar klanten uitstekend bereiken. Het pand is gelegen pal aan de uitvalswegen A15 en A27. Gebr. de Boon maakt voor haar distributie gebruik van zowel eigen vrachtwagens als van diensten van andere transporteurs.

Gebr. De Boon
Avelingen West 39B
4202 M
Gorinchem
+31 (0) 183 660 822
Categorie:

Lees hier de berichten van Gebr. De Boon en blijf op de hoogte!

Gebr. De Boon

Gebr. De Boon presenteert ruim 400 nieuwe producten

Tennisballen

Tennisballenpret bij Gebr. de Boon

Deel deze informatie