Heijting Holland

Heijting Holland werd in 1999 opgericht door Gerrit Heijting. Gerrit Heijting kwam in aanraking met kerstdecoraties toen hij begon als agent van kerstballen. Al gauw raakte hij bevlogen door de allermooiste sferen en de eindeloze mogelijkheden die er zijn op het gebied van kerst. Heijting Holland groeide uit tot een succesvolle onderneming. In 2005 startte Heijting Holland met eigen productie van kerstdecoraties in Polen. Nu worden er op jaarbasis onder andere 4.500.000 kerstballen, 36.000 kunstkerstbomen en 160 kilometer guirlande op maat geproduceerd in eigen fabriek.

Brandveiligheid

Bij Heijting Holland staat brandveiligheid hoog in het vaandel. Zo droeg Heijting Holland in 2006 bij aan het samenstellen van nieuwe regels op het gebied van ‘Brandgedrag versieringsmaterialen’. De nieuwe regels, genaamd NTA 8007, vulden de leemte in de regelgeving omtrent brandgedrag en versieringsmaterialen en werden ontwikkeld op basis van bestaande Nederlandse en buitenlandse brandveiligheidsnormen. De NTA 8007 wijst een aantal Nederlandse en buitenlandse normen aan en verklaart deze van toepassing voor gebruik in Nederland. Door diverse certificeringen, zoals bijvoorbeeld de NEN 8007 voor kerstbomen, kerstballen, guirlandes en kransen en het RoHS certificaat voor verlichting, voldoen alle kerstdecoraties van Heijting Holland aan de NTA 8007. Hierdoor zijn álle kerstartikelen van Heijting Holland brandveilig.

Duurzaamheid

Heijting Holland streeft op diverse manieren naar duurzaamheid en milieuvriendelijke kerstdecoraties. Zo leveren zonnepanelen op het dak van het bedrijf een zeer belangrijk aandeel van de elektriciteit. Bovendien draagt Heijting Holland met haar natuurgetrouwe, langdurig bruikbare en brandveilige kerstartikelen bij aan een vermindering in het kappen én verbranden van eenmalig bruikbare kerstbomen.

Eindeloze mogelijkheden

De kerstartikelen van Heijting Holland zijn op verschillende manieren verkrijgbaar. Bent u op zoek naar decoraties om zelf de mooiste kerstsferen te creëren in uw bedrijf? Neemt u dan eens een kijkje in onze uitgebreide en eenvoudige webshop. Ook kunt u de kerstinrichting voor uw bedrijf volledig door Heijting Holland laten verzorgen. Met onze verhuurmogelijkheden nemen wij u ál het werk uit handen voor een warme, zorgeloze kerst. Of heeft u echt een speciale, specifieke wens? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden op het gebied van maatwerk. Heijting Holland ziet uw bijzondere kerstwens als een nieuwe uitdaging!

Heijting Holland
Handelstraat 30-34
6851EH
Huissen
026 - 3255440
Socialmedia:
Categorie:

Lees hier de berichten van Heijting Holland en blijf op de hoogte!

Geen berichten gevonden
Deel deze informatie