Lampdirect

Lampdirect werkt al ruim 30 jaar aan het creëren van een schonere wereld. Dit doen we door duurzame, voordelige en energie-efficiënte lichtoplossingen aan te bieden aan zowel bedrijven als particuliere klanten. Elke dag wordt er gewerkt aan een breed assortiment van LED verlichting, waaronder diverse soorten LED lampen en LED armaturen van A-merken zoals Philips, Noxion en Osram. Klanten zijn verzekerd van milieuvriendelijke LED verlichting van kwaliteit en profiteren van een energiebesparing van gemiddeld 70%.

Het is altijd ons doel geweest om klanten bewust te maken van de impact die duurzame LED verlichting heeft op onze gehele leefwereld. De overstap op LED is immers één van de eenvoudigste manieren om bij te dragen aan een energiezuinige toekomst. Bovendien is er jarenlang geen omkijken naar vervanging en onderhoud. Samen met onze klanten besparen wij jaarlijks tonnen aan CO2. Vorig jaar hebben we zelfs een nieuwe mijlpaal bereikt met een besparing van 475.000 ton! Iets waar we ontzettend trots op zijn en graag door willen zetten.

Met een divers aanbod aan LED lampen en LED armaturen is er bij Lampdirect voor iedere klant een perfecte lichtoplossing aanwezig. LED verlichting is immers beschikbaar in diverse lichtkleuren, vormen en maten. Bovendien heeft iedere lichtbron unieke eigenschappen die binnen en/of buiten goed tot hun recht komen. Enkele voorbeelden hiervan zijn waterdichte LED armaturen, kantelbare LED armaturen en lichtbronnen die kleuren perfect weergeven. Daarbij staan onze lichtspecialisten altijd klaar voor het geven van professioneel lichtadvies.

Lampdirect
Schootense Dreef 27
5708HZ
Helmond
088 - 31 00 000
Socialmedia:
Categorie:

Lees hier de berichten van Lampdirect en blijf op de hoogte!

Geen berichten gevonden
Deel deze informatie