Outside Living Industries

Outside Living Industries is de leverancier van de merken Nature (tuinartikelen), Ubbink (vijverartikelen, waterornamenten en zwembaden) en Infinite ( opblaasbare spa’s & accessoires).

Het merk Nature biedt u een breed assortiment tuinartikelen op het gebied van onder andere kweken, tuinaanleg, plantondersteuning, erfafscheding, regenwateropvang en meetapparatuur. 

Deze producten worden zoveel mogelijk gemaakt van biologisch afbreekbare materialen of van gerecycled kunststof. Het Ubbink vijverassortiment biedt u alles op het gebied van vijveraanleg, – techniek, -onderhoud en – decoratie. 

Aanvullend op het vijverassortiment wordt onder Ubbink Acqua Arte een breed scala aan water- en terrasornamenten aangeboden. De 3e productcategorie onder het merk Ubbink zijn de zwembaden. Deze productcategorie bestaat uit een assortiment van op- of inbouwzwembaden met alle toebehoren zoals pompen, filters, heaters, schoonmaakrobots, etc.

Sinds 2019 is het merk Infinite spa’s aan de productportfolio toegevoegd. Infinite omvat een assortiment van een vijftal opblaasbare spa’s met diverse accessoires zoals hoofdsteunen, drinkbekerhouders en verlichting.

Outside Living Industries is een leverancier in de tuinbranche met een historie van ruim 50 jaar en heeft zich door de jaren heen een stevige positie verworven in de tuin-, doe-het-zelf- en online branche. 

Outside Living Industries heeft verkoopkantoren in 4 landen in Europa. Vanuit het kantoor en magazijn in Nederland vindt de distributie van alle artikelen naar deze 4 landen en de export naar diverse landen in de wereld plaats.

Outside Living Industries
Berenkoog 87
1822BN
Alkmaar
Categorie:

Lees hier de berichten van Outside Living Industries en blijf op de hoogte!

Geen berichten gevonden
Deel deze informatie