Polet Quality Products

Kwaliteit van generatie op generatie

In 1865 smeedde Polet zijn eerste spade – vandaag is die Poletspade nog altijd hun grootste uithangbord. Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot een internationale fabrikant met een zeer gevarieerd assortiment gereedschap voor tuin, bouw en industrie. Elke dag maken zij het werk van duizenden gebruikers lichter, van de veeleisende vakman tot de kwaliteitsbewuste hobbyist.

Kwaliteitsgereedschap maakt het werk aangenamer en het resultaat beter – met deze 2 hoofddoelen voor ogen ontwerpt en produceert Polet hun gereedschap nog steeds in België! Dat is meteen de reden waarom de Poletkwaliteit zo hoog aangeschreven staat.
Polet-producten worden vervaardigd volgens internationale kwaliteitsnormen. Zowel tijdens als na de productie worden ze aan strenge testen onderworpen. Een innoverend productieproces resulteert in een hogere efficiëntie.

Productontwikkeling is bij Polet geen ijdel woord. Het is een zoektocht naar extra voordelen voor de gebruiker. Zo gaan de revolutionaire glasvezelstelen tot tienmaal langer mee.

In alle sectoren wordt gewerkt met de gereedschappen van Polet: in de “groene” wereld van de tuinarbeid, op bouwwerven of in industriële complexen. Hun producten vind je in de meeste tuincentra en doe-het-zelfzaken.

Voor meer informatie ga naar onze website http://www.polet.be/

Polet Quality Products
Ketegemstraat 11
9552
Borsbeke – Herzele
053 622205
Socialmedia:
Categorie:

Lees hier de berichten van Polet Quality Products en blijf op de hoogte!

Geen berichten gevonden
Deel deze informatie