Pottery Pots

Dutch design pottery and more

Pottery pots is een internationaal merk met Nederlandse roots. Wij ontwikkelen en verkopen hoge kwaliteit plantenbakken en gerelateerde producten, van jumbo plantenbakken tot kleine accessoires, en van een glossy afwerking tot stoere materialen. 

Het hoofdkantoor, de showroom en het magazijn zijn gevestigd in Aalsmeer. De Noord- en Zuid-Amerikaanse markt bedienen wij vanuit de showroom en het magazijn in Burlington, New Jersey en de showroom in Atlanta, Georgia; beide in de Verenigde Staten van Amerika. Daarnaast hebben we een magazijn in Vietnam, van waaruit we containers verschepen.

Sinds de oprichting in 2008 streven we naar een uitgebreid assortiment dat gebaseerd is op onze overtuiging dat design voor iedereen bereikbaar moet zijn. Wij zoeken daarom altijd naar de perfecte balans tussen design, kwaliteit en prijs. Elk product is ontworpen vanuit een simpel maar slim perspectief. Wij geloven in basis vormen en modellen zonder deze als saai te zien. Deze nuchtere manier van denken en ontwerpen is te danken aan onze Nederlandse identiteit en is algemeen bekend als ‘Dutch design’.

In 2020 hebben wij een prachtige nieuwe en functionele webshop gelanceerd die onze expertises highlight en die het online order proces nog makkelijker maakt. Hieronder laten wij u graag kennis maken met enkele van onze expertises:

Onze belofte 
Bij pottery pots willen we dat elke binnen- of buitenruimte eruit springt. Om dat voor elkaar te krijgen, ontwikkelen wij een breed assortiment van lichtgewicht plantenbakken om ervoor te zorgen dat er altijd een geschikt product voor jouw project op voorraad is. Met meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop van potten weten wij hoe we jou het beste advies kunnen geven.

Elk product wordt gedekt door onze pottery pots belofte.

De fiberstone specialist
Wij kiezen unaniem voor fiberstone, vanwege de hoge kwaliteit, het lichtgewicht en het onderhoudsarme karakter. Al onze producten zijn handgemaakt.

Torenhoge voorraden
Vanwege onze grote magazijnen, één in Nederland, één in de USA en één in Vietnam, kunnen wij gemakkelijk en snel grote hoeveelheden leveren.

Geschikte producten voor elk project
Ons productontwikkelingsteam is altijd op zoek naar nieuwe vormen, kleuren, maten en afwerkingen. Daarom kunnen wij eindeloze mogelijkheden bieden en is er altijd een plantenbak die past bij uw wensen.

10+ jaar ervaring
Ons team van product experts staat dagelijks voor u klaar om u te assisteren en ervoor te zorgen dat u alles weet wat u moet weten vooraf en na een aankoop.

Order proces
Wij weten dat het een uitdaging kan zijn om plantenbakken in te kopen, maar wij staan voor u klaar om u te helpen. Of het nu gaat om het samenstellen van een assortiment voor het volgende seizoen, of om een plantenbak uit te kiezen voor uw project, ons doel is om u te voorzien van de beste plantenbakken.  

Pottery Pots
Legmeerdijk 281
1432KC
Aalsmeer
+31 (0)88 445 6600
Socialmedia:
Categorie:

Lees hier de berichten van Pottery Pots en blijf op de hoogte!

Geen berichten gevonden
Deel deze informatie