Renske

Renske Natuurlijke Diervoeding BV

Renske Natuurlijke Diervoeding is in 1993 gestart met de verkoop van diverse natuurlijke diervoeder merken die ze in Nederland distribueerden. Na enkele jaren voegde Elma, dochter van Renske zich toe aan de directie. Na diverse jaren van verkoop van andere merken diervoeding besloten ze in 2008 om zelf een eigen diervoedingslijn te ontwikkelen. Deze voeding is gebaseerd op de kracht van de natuur en heeft zich ontwikkelt tot een uitgebreide range van complete vers vleesmaaltijden, complete diepvries vleesmaaltijden, Super Premium droogvoeding, Mighty Omega Plus droogvoeding (geextrudeerd en koud geperst), gezonde beloningen en Golddust Heal voedingssupplementen voor honden en katten.

Wij geloven in de kracht van de natuur om het lichaam gezond te maken én houden. Voeding speelt een belangrijke rol bij de gezondheid, het gedrag, de prestaties en het uiterlijk van honden en katten. Door een holistische kijk, gebruiken we enkel hoogwaardige natuurlijke ingrediënten, op variatie gebaseerd en daardoor perfect met elkaar te combineren.

Een van de zaken waar Renske vaak anders in staat in voeding, is het advies om te variëren en te combineren. Uiteraard zijn de meeste merken goed en compleet uitgebalanceerd, maar dat betekent nog steeds niet dat de hond er gelukkig en gezond van wordt.

Renske
Renske Natuurlijke Diervoeding BV
Beerseweg 34a
5431LC
Cuijk
0485 - 31 64 91
Categorie:

Lees hier de berichten van Renske Natuurlijke Diervoeding BV en blijf op de hoogte!

Renske

Diervoedingsproducent Renske kiest voor innovatieve Tetra Recart® verpakking

Deel deze informatie