Uw Groene Vakwinkel

Uw Groene Vakwinkel is een sterk groeiende inkooporganisatie en een echt familiebedrijf. Herman Wibbelink heeft de organisatie 17 jaar geleden opgericht uit onvrede over hetgeen andere organisaties te bieden hebben. Inmiddels zijn, naast een klein kantoorteam, beide dochters Inge Lise en Anne Mechteld Wibbelink ook met veel plezier werkzaam voor het bedrijf.

Onze deelnemende winkels hebben in wisselende samenstelling DHZ, Tuin en Dier in hun assortiment. Ook is er een groep met het assortiment Tuin en Park. Dit zijn winkels die o.a. grasmachines en elektromotoren repareren/verkopen met daarnaast een (steeds interessanter wordende) winkel.

Onze Vakwinkel-module is de afgelopen jaren flink aan het stijgen. Deze module is gericht op de bouwmarkten en DHZ-zaken. We bieden hiervoor een strakker logo en uiteraard een op maat gemaakte uitstraling.

UGV is absoluut geen bikkelharde franchise, maar een club van 181 actieve ondernemers die absoluut zelfstandig willen blijven. Wel ziet iedereen de voordelen van samenwerken. Eigenwijsheid is misschien wel de grootste gemeenschappelijke deler van de aangesloten ondernemers.

Als organisatie zetten we ons volledig in om winkels zo goed mogelijk te laten draaien. Zonder ook maar enige verplichting op te leggen, springen we bij waar nodig. We bieden automatisering, winkeluitstraling, een folder, een webshop of website; alles waar een ondernemer maar behoefte aan heeft.

Doordat we inmiddels met een toonaangevend aantal zijn, kunnen we zeer scherpe condities bij een groot aantal contractleveranciers garanderen. Winkels die bij ons aansluiten zijn dus verzekerd van de beste inkoopprijs en hoeven niet met leveranciers afzonderlijk te onderhandelen. Kortom; een vrijblijvende inkooporganisatie die perfect aansluit bij de behoeften van een vrije ondernemer met DHZ, Tuin of Dier in zijn winkel.

Uw Groene Vakwinkel
Parallelweg 22
7442EA
Nijverdal
0548 612929
Categorie:

Lees hier de berichten van Uw Groene Vakwinkel en blijf op de hoogte!

Geen berichten gevonden
Deel deze informatie