Van Egmond Potgrond

Van Egmond Potgrond is een familiebedrijf waarvan de geschiedenis teruggaat tot de jaren 20 van de vorige eeuw. In 1997 zijn wij als familiebedrijf vanuit Oegstgeest verhuisd naar de centrale ligging van het Amsterdamse havengebied. Deze locatie biedt met een eigen loswal onbegrensde mogelijkheden! De diverse grondstoffen importeren en controleren wij zelf via een moderne terminal en sinds 2007 importeren wij veen van onze eigen veenvelden in Estland. Van Egmond Potgrond heeft zich hierdoor de laatste jaren niet alleen ontwikkeld als leverancier van potgrond, maar is ook uitgegroeid tot een grondstofleverancier van formaat!

Ondanks de sterke groei van afgelopen jaren heeft Van Egmond het karakter van een familiebedrijf weten te behouden. Open en eerlijke communicatie is daarbij erg belangrijk. Niet alleen de kwaliteit van onze producten is van groot belang; u wilt ook vertrouwen op snelle leveringen met goede voorwaarden!

Van Egmond is betrokken bij klanten én leveranciers en investeert graag in langdurige, vruchtbare samenwerkingen. Neem daarom gerust contact met ons op! Indien u meer wilt weten over Van Egmond Potgrond, bekijk dan onze bedrijfsbrochure.

Van Egmond Potgrond
Ankerweg 4
1041AT
Amsterdam
020-4110386
Socialmedia:
Categorie:

Lees hier de berichten van Van Egmond Potgrond en blijf op de hoogte!

Geen berichten gevonden
Deel deze informatie