Weedlover Products B.V.

Weedlover Products B.V. verkoopt al zo’n 20 jaar de weedlover bosmaaikop.

Deze bosmaaikop is de eenvoud zelf. Door de revolutionaire constructie is het wisselen van draad en onkruidborstel een kwestie van een paar seconden. Dus geen onnodig tijdverlies!

Bosmaaiers met een benzinemotor van 20 cc of meer of een zware accumachine kunnen zonder problemen met de Weedlover maaien of borstelen.

De maaikop past met haar uitsparing van 20 / 25,4 mm op vrijwel alle bosmaaiers waarop ook een mes kan worden bevestigd. De maaikop is uitgevoerd met een rode beschermdop die het bevestigingsmechanisme van de maaikop beschermt. Deze is los verkrijgbaar.

  • De ronde en vierkante maaidraad is geschikt voor het normale maaiwerk.
  • De stalen maaidraad (Duraline maaidraad) is geschikt voor de grove vegetatie.
  • De nylon 2,5 mm geweven kunststof maaidraad ( Protectline) is ontwikkeld voor het maaien rond bomen ( boomspiegels) struiken, grafstenen en andere kwetsbare opjecten zonder enige beschadiging aan te brengen.
  • De 4 mm onkruidborstel ( Durabrush) gemaakt van een hoogwaardige geweven kunststof vezel is ontwikkeld voor het verwijderen van onkruid op de bestrating zonder enige beschadiging aan te brengen. Belangrijk bij het gebruik van deze borstel is een vochtig ondergrond. Hoe natter de bestrating hoe beter de borstel zijn werk doet.

De weedlover producten worden verkocht door de firma Kramp in Varsseveld en zijn dan ook bij iedere tuin en park en mechanisatie bedrijf verkrijgbaar.

Voor meer informatie zie onze webside www.weedlover.com.

Weedlover Products B.V.
De Morinel 25 t/m 29
8251HT
Dronten
0321 336510
Socialmedia:
Categorie:

Lees hier de berichten van Weedlover Products B.V. en blijf op de hoogte!

Geen berichten gevonden
Deel deze informatie