Een sfeervolle GRS junibeurs

Op 29 en 30 juni jl. heeft GRS Retail B.V. haar B2B huisbeurs georganiseerd in het Plantarium Gebouw.  Een mooie sfeervolle beurs met volop aanbod, trends en inspiratie voor het voorjaar.

Uiteraard was er op de GRS huisbeurs de preview van nieuwe campagnes voor 2023, waren er talloze beursacties te vinden bij leveranciers en interessante collectieve acties. De junibeurs is ter vervanging van de septemberbeurs. Door de beurs eerder in het jaar te organiseren is o.a. het bestelproces vervroegd wat wenselijk is voor leveringen uit Azië. Daarnaast biedt juni meer mogelijkheden voor andere assortimenten.

De GRS huisbeurzen zijn voor de leden van GRS Retail, naast een belangrijk inkoop- en contactmoment, een zeer waardevolle inspiratiebron. Daarom konden de standhouders meedingen naar de award voor de ‘Meest inspirerende stand’ en werden ze hiermee uitgedaagd om zich op een inspiratievolle wijze te onderscheiden van de overige stands. Dijk Natural Collections heeft deze award in ontvangst mogen nemen. Zij wisten de bezoekers heel goed te inspireren met hun volledig nieuw opgezette stand in combinatie van Tego en hout. Daarnaast bieden zij concepten aan waarin ze inspiratie bieden voor de presentatie van hun artikelen. Dijk Natural Collections is daarom de terechte winnaar van deze award!   

Met een hoge opkomst van de leden kijken we terug op een geslaagde beurs. De volgende GRS huisbeurs wordt georganiseerd op 16 en 17 november 2022.

Meer weten over het bedrijf

Deel dit bericht