GRS Junibeurs: Inspiratie en collectief inkoopvoordeel voor GRS-tuincentra

GRS Retail B.V. kijkt terug op een succesvolle GRS Juni huisbeurs die plaatsvond op 28 en 29 juni in het sfeervolle Plantarium Gebouw. De beurs bood volop assortiment, trends en inspiratie voor het komende voorjaar. Zowel bekende als nieuwe leveranciers presenteerden vernieuwende artikelen van de laatste trends.

In de stand van GRS Retail lag de focus op de vernieuwde foldercampagnes voor 2024, waarbij bezoekers ook advies konden krijgen van online experts. Een belangrijk onderdeel van de campagnes is het verbeteren van de online zichtbaarheid van de winkels, met als doel de groei van de bedrijven te bevorderen.

GRS Retail heeft ook een exclusieve vacaturewebsite gelanceerd, speciaal voor haar leden. Tijdens de beurs werd uitgebreid aandacht besteed aan deze nieuwe tool, die als doel heeft bij te dragen aan het vervullen van vacatures van de GRS Retail leden.

De GRS-huisbeurzen zijn voor de leden van GRS Retail niet alleen belangrijke inkoop- en contactmomenten, maar ook waardevolle inspiratiebronnen. Op deze beurs werden de standhouders uitgedaagd om zich te onderscheiden van de overige stands en mee te dingen naar de award voor de ‘Meest inspirerende stand’.

De prestigieuze award voor de ‘Meest inspirerende stand’ is toegekend aan Christmas Inspirations. Deze leverancier heeft niet alleen een prachtige en inspirerende stand gecreëerd, maar heeft ook een zeer actueel assortiment gepresenteerd dat perfect aansluit bij de huidige trends. Een primeur was de introductie van een voorjaarsassortiment, met onder andere Disney potterie en een assortiment Disney kinder tuingereedschap. GRS Retail feliciteert Christmas Inspirations van harte met deze welverdiende erkenning.

De GRS Juni huisbeurs heeft opnieuw bewezen een uitstekende gelegenheid te zijn voor de tuincentra om zich te laten inspireren en te profiteren van het collectieve inkoopvoordeel. GRS Retail blijft onvermoeibaar inzetten om haar leden te ontzorgen, uit te dagen en te inspireren met als ultiem doel hun zakelijk succes te vergroten.

Meer weten over het bedrijf

Deel dit bericht