Partnerschap Varb en GGP; ook in 2022 gegrond!

De samenwerking tussen Varb en vakbeurs GrootGroenPlus – de platformen voor buitengroen – is in de afgelopen zes jaren goed gegrond geraakt. Voortdurende vernieuwingen zorgen voor het tonen van het actuele aanbod in de deelnemersprofielen, een algemene zoekmachine met het totale actuele aanbod, een weergave van de top 5 van bijgewerkte profielen en meertalige toegankelijkheid via zowel de website als de viertalige beurs-app.

Exclusief voordeel voor exposanten

Enkel deelnemers aan de 32e editie van de vakbeurs GrootGroenPlus (van 5 t/m 7 oktober 2022)  kunnen dit jaar opnieuw gedurende zes weken hun volledige aanbod in Varb tonen. Het opvoeren van het aanbod kan al twee weken eerder, zodat het aanbod direct al getoond wordt zodra we live gaan. Exposanten die (nog) geen lid zijn van Varb krijgen hiertoe een gratis demo-account.

Natuurlijk kan er ook dit jaar kan weer in het aanbod gesorteerd en gezocht worden. Daarmee nog steeds volledige interactief. Daarnaast komt er op de landingspagina van de website een totale zoekmachine waarin alle deelnemers met hun actuele aanbod getoond worden. Daarin kan op exposant maar ook op (een deel van een) plantnaam gezocht worden. Dit vergroot de vindbaarheid van het aanbod aanzienlijk.

Wereldwijd en vrij toegankelijk

Het systeem is wereldwijd in het Nederlands en Engels bereikbaar. Het is voor de bezoekers niet nodig om een account aan te maken of om zich te registreren. Deze drempelloze toegang biedt zowel bezoekers als exposanten een unieke kans.

Zowel de landingspagina, de exposantenpagina’s als de beurs-app van GrootGroenPlus worden zeer goed bezocht – zeker de foto’s en detailpagina’s kunnen altijd op veel aandacht rekenen. Hoewel de zes weken nog niet ingaan, roepen we nu al iedereen op om de exposantenpagina’s zoveel mogelijk up-to-date te houden, foto’s bij te werken, sociale media in te voeren en de favoriete plant in te vullen.

Door de koppeling met Varb kunnen deelnemers aan GrootGroenPlus én Varb-deelnemers optimaal gebruik maken van gratis extra bedrijfs- en productpromotie. Toeleveranciers krijgen geen Varb-koppeling maar wel andere mogelijkheden om hun webpagina uit te breiden met extra informatie. Lukt het niet om alles op de juiste manier in te stellen? Neem dan contact met ons op.

Beide organisaties zijn trots op deze gegronde samenwerking en de unieke voordelen die het beider deelnemers geeft en roepen op om er  vruchtbaar gebruik van te maken Nog geen deelnemer aan vakbeurs GrootGroenPlus 2022? Het inschrijfformulier staat op www.grootgroenplus.nl Na aanmelding ontvangt u meteen de inloggegevens voor uw persoonlijke exposantenpagina en is deze direct zichtbaar. Nu al aansluiten bij Varb en niet wachten op een gratis demo-account via GrootGroenPlus?

Deel dit bericht