Trendz en TopInterieurOntwerpers delen sneakpreview Trendplein van aankomende najaarseditie

Eind mei maakte de organisatie van Trendz, dat plaatsvindt op 27 tot en met 29 augustus in Evenementenhal Gorinchem, de samenwerking met TopInterieurOntwerpers bekend. Samen presenteren ze op de aankomende najaarseditie een trendplein met de aankomende trends en trendkleuren voor 2024. TopInterieurOntwerpers is een team bestaande uit elf ervaren interieurontwerpers die zich vooral richten op het ontwerpen van interieurs voor kantoren, recreatiewoningen en retail. Ze hebben vier verschillende trendthema’s ontwikkeld voor de bezoekers van de aankomende Trendz Najaar editie en nu maken zij het eerste moodboard van een trend bekend.

Voor het eerst komt er een grote trendpresentatie op Trendz onder het motto “meer trends op Trendz”. De eerste trend die in aanloop naar Trendz bekend wordt gemaakt heet ‘Power to Optimism’. Een kleurrijk trendthema die een nieuwe kijk heeft op de toekomst. TopInterieurOntwerpers bezoeken verschillende events voor inspiratie, van overal in Nederland tot steden als Parijs, Milaan en Copenhagen. Ze doen hier allemaal inspiratie op en bundelen dit voor de retailer op Trendz Najaar 2023, zodat zij in één bezoek bomvol inspiratie krijgen om van hun (web)shop dé hotspot voor home deco & lifestyle te maken.

“Het is fantastisch dat wij samen met dit ijzersterke en professionele team nu op deze manier mogen samenwerken, ruim 6.500 retailers inspireren en hen verder ondersteunen in de groei van hun (web)shop. Het is een eerste keer, dus ook wel heel spannend, maar zoals wij eerder hebben gezien is dit in goede handen bij Team TIO. Trendz wordt hét moment in Nederland om de aankomende trends te spotten en bij ruim 300 merken in te kopen!”, vertelt Gerard van Muijden, Community Builder – Marketing van Trendz. “Een showroom of winkel die jouw doelgroep meteen aanspreekt, inspireert en aanzet in aanzet tot aankoop? Dat wil iedere retailer, maar hoe zet je jouw winkel nu optimaal in, zodat je jouw producten van de beste kant laat zien, klanten aantrekt, inspireert, overtuigt en natuurlijk beter verkoopt en hogere omzet maakt? Tijdens Trendz Najaar op maandag 28 augustus gaan wij je daarbij helpen! Op de tweede dag van het event geven wij twee korte en praktische trendlezingen in het Trendz Podium, zodat jij helemaal voorbereid bent op de aankomende trends van 2024. Én geven wij quick scan adviezen bij het Trendplein, waarin wij je kosteloos helpen met onze presentatietips om de trends moeiteloos door te vertalen naar jouw winkel. Zien wij je op Trendz Najaar 2023?”, aldus het team van TopInterieurOntwerpers.

Trendz Najaar 2023 is dit jaar te bezoeken op zondag 27 augustus, maandag 28 augustus en dinsdag 29 augustus 2023 in Eve nementenhal Gorinchem. Registreer je nu voor een bezoek aan Trendz Najaar 2023 met de code EM1862 via: https://www.trendzvakbeurzen.nl

Deel dit bericht