Veredelaar MNP / Suntory heeft de inschrijvingen geopend voor hun tweede huisbeurs, Future Plant Trends 2023.

Alle sierteelt professionals zijn ook dit najaar weer van harte welkom op het noviteiten-evenement van het bekende Nederlands, Japanse veredelingsbedrijf MNP / Suntory genaamd ‘Future Plant Trends’. Een huisbeurs op maat die wordt gehouden van maandag 6 tot en met donderdag 9 november in Leimuiderbrug.

Alle product-, categorie en salesmanagers uit de lange sierteeltketen zijn welkom! Ons evenement zal plaatsvinden in ons onlangs gerenoveerde R&D en selectiecentrum in Leimuiderbrug. Tijdens het evenement zal het nieuwste productaanbod vanuit veredeling getoond worden. We hopen inspiratie te bieden en de mogelijkheden te bespreken voor het ontwikkelen van nieuwe samenwerkingen. Bovendien krijgt u de kans direct met onze veredelaars te spreken, wat een unieke kans is om toekomstige ontwikkelingen te zien en van de makers zelf het idee erachter te horen. We zullen onze planten presenteren met de meest innovatieve POS-materialen, waardoor er nieuwe en trendy ideeën ontstaan voor het inrichten en optimaliseren van verkooplocaties. Gedurende vier dagen zullen de plant pioniers van MNP / Suntory beschikbaar zijn om al je vragen over hun collectie en eventuele zakelijke mogelijkheden te beantwoorden. 

Locatie & route

In week 45 vindt tevens de Royal Flora Holland Trade Fair en IFTF in Vijfhuizen plaats, en het combineren van deze twee bezoeken met een bezoek aan de Future Plant Trends is een echte aanrader! Onze locatie is eenvoudig te bereiken en is slechts 15 minuten rijden vanaf Amsterdam Schiphol Airport of de bloemenveiling in Aalsmeer. Als je nog wat vrije tijd overhebt, is een bezoek zeker de moeite waard.

Future Plant Trends 2023

MNP / Suntory 

Weteringweg 3A 

2155 MV, Leimuiderbrug 

Regio Aalsmeer

Online registreren

De online registratie voor het Future Plant Trends 2023 is vanaf nu geopend meld je nu aan via mnpflowers.com/events/future-plant-trends/. Door te registreren kunnen we u een gepersonaliseerde ervaring bieden onder leiding van uw eigen plant pionier. 

FPT 2022 throwback

Future Plant Trends werd een jaar geleden voor het eerst gehouden met als doel om mensen uit de sierteeltsector te inspireren. Het is een uitstekende kans voor MNP / Suntory om een nieuwe variëteit voor het eerst aan het publiek te tonen. Vorig jaar was tijdens de FPT voor het eerst de Sundaville® Double Blush Pink te bewonderen. Deze nieuwe Mandevilla variëteit is een ware game-changer gebleken in de sierteeltwereld. “Future Plant Trends heeft ons vorig jaar geholpen de behoefte te testen met collega’s, kwekers, retailers, dus wellicht hebben we dit jaar wel weer een winnaar, aldus Marketing & Communications Manager, Francesca Lanzillotta.” De resultaten waren verrassend goed, zoals blijkt uit de winst van de FleuroStar Award afgelopen juni en de recente Houseplant Award op de Four Oaks Trade Show in het Verenigd Koninkrijk. Bovendien is de Sundaville® Double Blush Pink een van de finalisten voor de Glazen Tulp Award 2023 op de FHTF, duimen maar. 

Unieke variëteiten met meerwaarde.

De komende editie, die van 6 tot 9 november zal plaatsvinden, zal weer het perfecte platform zijn voor een aantal volledig nieuwe introducties. Waaronder enkele spannende en nieuwe variëteiten binnen de Sundaville® collectie. Met daarnaast de nieuwe Princettia® variëteit Hot Pink Glitter, die direct een levendige sfeer creëert op schappen en tafels. Maar zeker ook de nieuwste serie trailing Petunias met enorme grote bloemen uit de Surfinia® collectie is ook zeker een must voor zowel plantenliefhebbers als professionals. Daarnaast biedt de show volop ruimte voor het bespreken van proefteelt, beschikbaarheid en duurzame oplossingen om samen de volgende seizoenen te rocken. 

Het idee achter het handelshuis

MNP / Suntory staat bekend als de “House of plant brands”. Het voortbrengen van sterke sierteeltmerken die een maximale waarde bieden voor de gehele keten. Met onder andere Sundaville® Mandevilla, Surfinia® Petunia, Princettia® Poinsettia, Beedance® Bidens en Senetti® Pericallis zijn ze zeer succesvol, wat veel lof heeft geoogst bij professionals en consumenten. Het zijn niet alleen handelsmerken, maar zorgvuldig ontwikkelde concepten die gemakkelijk herkenbaar dankzij de unieke point-of-sale materialen en retail oplossingen. De beurs die gepland staat voor week 45 biedt een uitstekende kans om deze merken te ontdekken, nieuwe verkoopstrategieën te ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. 

Neem voor informatie contact op met de plant pioniers op het officiële MNP / Suntory LinkedIn pagina of mnpflowers.com/events/future-plant-trends/

Deel dit bericht