Minder irritaties bij een netjes opgeknapte tuin

21% van de mensen ervaart minder irritaties met hun partner wanneer de tuin is opgeknapt. Dit blijkt uit een onderzoek van Fonteyn uitgevoerd onder 1012 Nederlanders door Direct Research.

Voor Valentijnsdag bedenken de meeste mensen hoe ze hun geliefden extra in het zonnetje kunnen zetten. Maar een fijne relatie is natuurlijk niet alleen belangrijk rond Valentijnsdag, maar ook gedurende de rest van het jaar. Hoe houd je je relatie goed en hoe voorkom je irritaties?

Opgeruimde tuin voorkomt irritaties
Uit onderzoek blijkt dat ruim 1 op de 5 mensen minder irritaties ervaart met hun partner op het moment dat de tuin netjes is. Mannen en vrouwen denken hier echter niet helemaal hetzelfde over. Bijna 60% van de vrouwen is het hier namelijk niet mee eens, tegen een kleine 50% van de mannen. Daarnaast is er ook een verschil in leeftijd. Zo vinden vooral mensen tussen de 18 en 40 jaar dat er minder irritaties zijn wanneer de tuin is opgeruimd.

Kleine moeite
De resultaten van ditzelfde onderzoek laten ook zien dat slechts 17% van de mensen wel eens irritaties hebben met hun partner over het onderhouden van de tuin. De overgrote meerderheid, namelijk 64%, geeft aan dat zij geen irritaties ervaart over het onderhouden van de tuin. Voor 66-plussers ligt dit percentage zelfs nog hoger, namelijk 76%. Kortom, het is voor veel mensen een kleine moeite om de tuin op te knappen en het voorkomt ook nog eens irritaties! 

Over Fonteyn
Fonteyn is de grootste outdoor living mall van Europa en biedt zeven tuinspecialiteiten (tuinmeubelen, tuinhuizen, veranda’s, spa’s, barbecues, sauna’s en zwembaden) onder één dak.

Deel dit bericht