VP Deco Deurne: altijd een passende decoratie

Linten, kunstplanten en boeketten vormen de finishing touch bij elke gelegenheid en in elke ruimte. Helaas is het niet altijd mogelijk levende bloemen en planten de verzorging te bieden die zij nodig hebben. Daarom biedt Vp Deco een ideale en tegelijk stijlvolle oplossing: kunstplanten. Ook op het gebied van linten is deze onderneming uit het Brabantse Deurne koploper. DeTuinMarkt sprak met Tom Verhees, eigenaar van Vp Deco over linten, printers, kunstbloemen en planten.

Tekst: Erik van der Does de Bye

Linten printen
Als het op fraaie linten aankomt, is Vp Deco dé specialist. Vp Deco heeft de lintenprinter 215TT in het assortiment, die u eenvoudig aan kunt sluiten op een laptop. Met deze lintenprinter kunt u elke gewenste tekst afdrukken op een Vp Lint naar keuze. Vp Deco heeft lintenprinters die lintrollen van 10 tot 100 millimeter kunnen bedrukken. Tom: “Het exclusieve Elsen-programma werkt zodanig, dat u de tekst geheel naar uw wens kunt vormgeven. Bijna dertig jaar geleden is dit programma door Andre Elsen ontwikkeld en tot op de dag van vandaag wordt het aangepast aan de eisen van deze tijd.” Naast de lintenprinter heeft Vp Deco ook lintrollen in het assortiment, waaronder Vp Lint in 21 kleuren, Vp Excellent Lint in zes kleuren en Vp Eco Lint in vijf kleuren Er zijn diverse pakketten voor u samengesteld, die een lintenprinter en Vp Lint bevatten. Zeer bijzonder is ook het lintdesign, dat is gemaakt op basis van de ontwerpen van topbloemstylist Ben Clevers. Deze linten worden gekenmerkt door prachtige bladmotieven en zijn exclusief verkrijgbaar bij Vp Deco onder de naam Greenleaf Ribbon.

Kunstplanten in pot en webshop
Vp Deco heeft zich gespecialiseerd in het in pot zetten van grote tot kleine kunstplanten, waaronder veel groene planten. Deze worden geleverd op CC-karren zodat u ze niet hoeft uit te pakken en u ze snel in het schap kunt plaatsen. Tom: “Heeft u een mooie webshop en wilt u de keuze in kunstplanten uitbreiden, dan bieden wij een ruime collectie en wordt alles per stuk verpakt. Vraag naar de mogelijkheden.” Ook is Tom Verhees agent van Louis Maes, die een uitgebreide collectie bloemen heeft onder de naam Tina-Collection. Het assortiment aan kunstbloemen en -planten is zeer gevarieerd. “Wij leveren niet alleen bloemen,” zegt Tom, “maar bijvoorbeeld ook groentakken, grassen, kruiden, orchideeën, hangplanten in pot en zelfs complete boeketten.” Vp Deco beschikt over een zeer overzichtelijke website. U kunt hier op uw gemak het ruime assortiment bekijken en eenvoudig een bestelling plaatsen. Ook worden er veelgestelde vragen beantwoord. Vp Deco handelt bestellingen snel en persoonlijk af. Dit houdt onder andere in dat in coördinatie met de bezorger alles in eigen beheer wordt afgeleverd. Tom blikt vooruit: “We gaan ook deelnemen aan de Daily Trade Fair in Venlo. U vindt ons bij stand nummer 36.”

http://vpdeco.nl

Deel dit bericht