Tennisballenpret bij Gebr. de Boon

Groothandelaar Gebr. de Boon heeft weer iets nieuws in het assortiment. Deze keer gaat het om een
complete collectie aan tennisballen. Deze tennisballen zijn bedekt met een slijtvaste laag. De samenstelling van de binnenzijde zorgt er eveneens voor dat ze minder snel kapot gaan. Daarnaast zijn de meeste soorten uitgerust met een piepertje voor extra fun. De ballen kunnen ook nog eens blijven drijven. Dit alles zorgt ervoor dat deze tennisballen uitermate geschikt zijn als hondenspeelgoed.

Verschillende kleuren en materialen
De tennisballen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, materialen en maten. Zo zijn er de traditionele gele tennisballen met piepertje. Dezelfde variant is er ook voor puppy’s in de kleuren roze/blauw. De corduroy tennisballen zijn meer geschikt als indoorspeeltje. Deze zijn namelijk extra zacht en de piep is minder goed hoorbaar voor mensen. Verder zijn er nog gevulde tennisballen. Dit zijn extra stevige, solide ballen die blauw/groen zijn gekleurd en zijn gevuld met foam, waardoor ze extra stevig en zwaar zijn. Hierdoor kun je ze verder weg gooien.

Diameters van 3 tot 8 centimeter
De tennisballen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters. De XS-variant is 3 cm, de S-versie 5 cm, maat M heeft een diameter van 6 cm en de grootste (L) tennisballen 8 centimeter. Omdat het aantal ballen in één netje per maat verschilt, komt de prijs op hetzelfde niveau uit.
Hierdoor kunnen de afzonderlijke maten van een serie voor één en dezelfde consumentenprijs
worden aangeboden. Wel zo makkelijk als je een kopstellingactie wilt communiceren!

Voor andere informatie: www.deboon.nl / 0183-660822

Meer weten over het bedrijf

Deel dit bericht