All you feet is love Maak kennis met Happy Dog & Happy Cat bij DiBeVo

Diervoeding draait om vertrouwen. En om liefde. Met de natuurlijke diervoeding van Happy Dog en Happy Cat bied je huisdiereigenaren precies dat. Alle producten uit het assortiment voor hond en kat voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Daar kun je op vertrouwen. Want gezondheid komt van binnenuit.

Happy Dog en Happy Cat worden in het Duitse plaatsje Wehringen geproduceerd. Hier liggen de wortels van het familiebedrijf Interquell. Hoogwaardige grondstoff en en ingrediënten van boeren uit de regio vormen sinds 1965 de basis voor de producten. Het assortiment droog- en natvoer wordt inmiddels vanuit de fabriek in Beieren over de hele wereld verspreid: Happy Dog is marktleider in Duitsland en wordt – net als Happy Cat – naar 77 landen geëxporteerd.


Onbetwiste kwaliteit
In Nederland brengt Arian Tak als importeur het brede assortiment voor hond en kat al ruim twintig jaar aan de man. “De producten zijn van dusdanige kwaliteit dat ik er als pensionhouder, hondenfokker en dierenliefhebber ook echt achter kan staan. Dus als je vraagt wat Happy Dog en Happy Cat anders maakt, is er maar één antwoord: de onbetwiste kwaliteit. “Georg Müller – de zevende generatie aan het roer van het Duitse familiebedrijf – is een echte dierenliefhebber. Hij staat voor zijn merk, dat met liefde wordt gemaakt. Dat geeft vertrouwen: essentieel voor huisdiereigenaren.”

Betrokken familiebedrijf
Onder de naam Diervoeding Tak levert Arian de voeding voor hond en kat aan dierenspeciaalzaken in Nederland en België. “Happy Dog en Happy Cat worden dus niet alleen geproduceerd door een organisatie waar persoonlijk contact van grote waarde is”, benadrukt Arian. “Als dierenspeciaalzaak in ons land doe je ook direct zaken met een betrokken bedrijf waar transparantie en korte lijntjes belangrijk zijn.”


Uitgebalanceerde recepturen
Voor elke leeftijd, formaat en ras is er een geschikte voeding in het assortiment, gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Zonder toegevoegde kleur-, en smaakstoff en, conserveringsmiddelen en suikers of genetisch gemodifi ceerde ingrediënten. De natuurlijke, hoogwaardige grondstoff en zorgen voor een maximale verteerbaarheid, bieden een volle, rijke smaak en zijn onderdeel van uitgebalanceerde recepturen.


Benieuwd naar de producten? Kom langs op de DiBeVo vakbeurs. Je vindt ons en ons complete assortiment in stand 65.
www.happydog.nl
www.happycat-petfood.nl

Deel dit bericht