Diervoedingsproducent Renske kiest voor innovatieve Tetra Recart® verpakking

Het Nederlandse diervoedingsmerk Renske Natural Petfood kiest als eerste diervoederproducent voor Tetra Recart®, de innovatieve verpakkingsoplossing van Tetra Pak

De natuurlijke diervoedingsproducten van Renske zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in Tetra Recart®. Deze kartonverpakkingen bieden een innovatieve en duurzame oplossing voor de snel veranderende diervoedermarkt waar verpakkingseisen een steeds belangrijkere rol spelen. Diervoeding is een belangrijke en strategische categorie voor Tetra Pak.

Innovatieve verpakkingsoplossing voor diervoeding

Met de introductie van de Tetra Recart® verpakkingen kiest Renske voor een gebruiksvriendelijke en veilige verpakking voor haar producten. De verpakking is dermate licht en de CO2-uitstoot is ongeveer 80% minder* in vergelijking met andere verpakkingen van dezelfde grootte. Door de robuuste rechthoekige vorm passen er 25-40% meer verpakkingen op het schap, is er sprake van veel minder verlies door beschadiging en wordt er bespaard op interne distributie. De innovatieve verpakking is vanwege zijn vormook eenvoudig op te slaan en geschikt voor de online verkoop van diervoeding.

Samenwerking

Tetra Pak werkt nauw samen met voedselproducenten en innovators in de supply chain om voedsel voor iedereen veilig en beschikbaar te maken en tevens haar impact op het klimaat zo klein mogelijk te houden. Ook in het diervoedersegment spelen verpakkingseisen een steeds belangrijkere rol. 

Roderick Friend, General Manager Nederland & Business Development Director Frankrijk & Benelux bij Tetra Pak: “Wij zijn verheugd dat we met onze innovatieve Tetra Recart® verpakking nu ook op de markt voor diervoeding de voordelen van onze verpakkingen kunnen bewijzen. Diervoeding is een belangrijke en strategische categorie voor Tetra Pak. Het is een eer dat we ons product mogen introduceren met een toonaangevend familiebedrijf als Renske, waar net als bij Tetra Pak kwaliteit en innovatie centraal staat. We kijken uit naar de samenwerking met dit mooie bedrijf.”

Renske van den Berg, Algemeen Directeur/Productontwikkeling van Renske: “Onze natuurlijke producten worden met veel liefde en aandacht samengesteld. We kiezen voor de meest hoogwaardige ingrediënten voor onze natuurlijke diervoeding. Bij onze zoektocht naar de juiste verpakking kwamen we al snel bij Tetra Pak uit. De kwaliteit van ons product is van essentieel belang en met deze verpakking blijft die gewaarborgd.

Over Renske

Renske Natuurlijke Diervoeding streeft naar optimale en gezonde producten voor honden en katten. De producten van Renske worden met veel liefde en aandacht samengesteld en bevatten 100% natuurlijke ingrediënten met een hoogwaardig vlees of vis gehalte als basis, verrijkt met groenten, kruiden, vitaminen en mineralen. Het Nederlandse familiebedrijf heeft ruim 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van natuurlijke diervoeding. We streven naar de beste diervoeding voor een gezond en levendig dier.. Onze producten zijn te verkrijgen bij dierenspeciaalzaken, tuincentra en online in Nederland en België, maar wordt ook geëxporteerd naar andere landen binnen Europa en daarbuiten.

Meer informatie over Renske is te vinden via www.renske.com.

Meer weten over het bedrijf

Renske

Deel dit bericht