GROUP DEPRÉ / HOLLAND DIERVOEDERS kijkt terug op een bijzonder succesvolle Dibevo-beurs 2023!

Deze vakbeurs stond vooral in het teken van ons VOSKES KAT concept, met onze uitgebreide snacklijn én nieuwe droogvoerlijn. Alles met dezelfde, moderne uitstraling waardoor het hele concept op 1 meterblok gepresenteerd kan worden. Zo’n evenement is hét ideale moment om dit te presenteren aan de markt: als bedrijf wil je graag laten zien met welke projecten je bezig bent en met zo’n compleet opgebouwd schap kun je ondernemers veel enthousiaster maken als ze dit concept op de beurs live kunnen zien.
En dat heeft gewerkt! We hebben ontzettend veel positieve reacties gekregen van zowel zelfstandige ondernemers als inkopers van organisaties. En enkele tientallen winkels hebben direct op de beurs ingetekend op het concept. Komende tijd volgt de verdere uitrol in de markt met marketing en ondersteuning voor de winkels die IMPACT hebben. En dat is misschien wel het allerbelangrijkste, want “neerzetten” is één, maar gezamenlijk zorgen voor voldoende rotatie leidt tot een gezonde en toekomstbestendige samenwerking. Daar bieden we alle hulp voor aan met een betrokken en ervaren team in de buitendienst. De ijzersterke naam van VOSKES zal daarbij zeker meehelpen!

Wilt u méér weten over VOSKES KAT of onze andere merken? Neem dan contact op met uw Regio Accountmanager van Group Depré / Holland Diervoerders!

Deel dit bericht