Nieuwe lijn volwaardig kattenvoer van Voskes

Met Voskes heeft Group Depré (specialist in hoogkwalitatieve dierenvoeding) een gevestigd merk op het gebied van katten- en hondensnacks. Sinds kort brengt Voskes echter ook complete en evenwichtige voeding voor katten op de markt. Ook hier onderscheidt Voskes zich met kwalitatief zeer goede ingrediënten en oog voor duurzaamheid. DeD&R-Markt sprak met An De Neve, brand manager bij Voskes, over gezonde voeding voor onze huis- en tuintijgers, pionieren en verdere plannen voor de nabije toekomst.

Tekst: Erik van der Does de Bye

De 4 V’s
An: “Bij Voskes hebben we een mooie filosofie, namelijk het principe van de 4 V’s:

 • VERRASSEND: Voskes biedt keuze uit meer dan 200 verschillende honden- en kattensnacks. We
  volgen hierbij de nieuwste trends op de voet. Keuze genoeg om je viervoeter elke dag te verrassen!
 • VERBLUFFEND: onze Voskes-traktaties zijn met de grootste zorg ontwikkeld. Wees dus maar zeker
  dat we enkel hoogwaardige ingrediënten gebruiken.
 • VERANTWOORD: bij de ontwikkeling van onze producten staat het welzijn van de huisdieren
  steeds voorop. Alles is afgestemd op de specifieke behoeftes van katten en honden.
 • VERWENNEN: bij Voskes houden we van dieren. We willen huisdieren gelukkig maken met onze
  snacks en voeding. Want uiteindelijk willen we allemaal het beste voor onze viervoeters. Happy
  beestje, happy baasje!”

Voor elk wat wils – zelfs voor de meest kieskeurige katten
Van natuurlijke kauwkluiven tot overheerlijke traktaties voor de hond. Van kittensnoepjes tot gastronomisch verfijnde delicatessen, die zelfs de meest kieskeurige kat niet kan weerstaan. Of je nu een nieuwsgierige avonturier of een relaxte luiwammes thuis hebt zitten, uit het brede Voskes assortiment is
er voor iedere hond of kat wel een passende snack te vinden. Voskes heeft snacks om te verwennen, te verzorgen, te belonen en te activeren.

Waarmee is het assortiment precies uitgebreid?
Al meer dan 35 jaar verlekkeren honden en katten zich aan de (h)eerlijke smaak van Voskes’ treats. “Dat vormde voor ons meteen het perfecte moment om het reeds bestaande assortiment uit te breiden naar een compleet gamma van snacks én voeding voor katten”, aldus An. “Zo lanceert Voskes momenteel een heerlijke, smeuïge paté van premium vis en vlees met zachte groentestukjes. Dit is een compleet, graanvrij en evenwichtig recept verrijkt met vitaminen, dierlijke eiwitten en taurine. Deze delicatesse zit in een duurzame tetraverpakking van 85 gram. Daarmee zijn we één van de pioniers in Europa. Deze 100% recycleerbare verpakking is duurzaam van productie tot consumptie en heeft een ecologische voetafdruk
die maar liefst 81% lager is dan andere verpakkingen. De paté is verkrijgbaar is vijf onweerstaanbare smaken”, zo somt An de voordelen van de nieuwe paté op.

Wat kunnen we in 2023 nog meer van Voskes verwachten?
In het najaar van 2023 komt Voskes bovendien met nog een nieuwe lijn op de markt: complete en uitgebalanceerde droge kattenvoeding. “Hiervoor zitten we in de afrondende fase van de voorbereidingen. We zijn alvast heel enthousiast over de look & feel”, vertelt An hierover, om daaraan toe te voegen: “De kattenbrokjes van Voskes worden verkrijgbaar in zakken van twee en zeven kilo. Deze gezonde voeding op basis van kip of zalm is er voor opgroeiende kittens en voor volwassen katten, en voor zowel actieve jagers als rustige huistijgers. Bovendien hebben we ook aan de gesteriliseerde katten gedacht: dankzij onze speciale receptuur voor gesteriliseerde katten genieten zij van lekker eten en behouden ze hun ideale gewicht.

Droog, nat en ‘treating’
Voor katten is een goede balans tussen droog- en natvoer ideaal. “Het combineren van droge en natte voeding is dé perfecte oplossing om katten het beste van beide werelden te bieden. Droogvoer is ideaal voor een goede mondhygiëne, terwijl natvoer gezonde urinewegen ondersteunt. Voskes komt met beide nieuwe lanceringen perfect aan deze vraag tegemoet”, verklaart An. “Tenslotte wil ik nog even meegeven dat ‘treating’ voor katten in de lift zit. Er komt steeds meer vraag naar gezonde snacks voor katten: de verkoop van kattensnacks is al met 11% gestegen ten opzichte van vorig jaar. Nu de trend van thuiswerken zich doorzet, geven we meer tussendoortjes aan onze huisdieren om hen extra te verwennen als we meer tijd met hen doorbrengen. Voskes biedt een mooi assortiment aan kattensnacks: gelei natvoer met twaalf exclusieve recepten, smeuïge creams, onweerstaanbare jelly cupjes, heerlijke kattendrinks en zachte kauwsnoepjes. We hebben voor elke kat wat wils, zelfs voor de meest kieskeurige eters.”

Deel dit bericht