Nieuw bij Gebr. de Boon: Coachi!

Ieder afzonderlijk product uit het nieuwe Coachi-assortiment is ontworpen om het leertraject van het
huisdier te versterken met plezier en spel. De 32 afzonderlijke Coachi-producten worden onderverdeeld
in drie categorieën – Leren, Spelen en Plezier & Trucs – om alle stadia van hondentraining en ontwikkeling te doorlopen. Uit een wereldwijd onderzoek blijkt dat 68 procent van de consumenten humane trainingsmethoden prefereert boven alle andere soorten trainingsproducten. Aan de hand hiervan zijn de Coachi-producten ontwikkeld, met als resultaat een volledig trainingsassortiment van hoogwaardige en gebruiksvriendelijke producten.

Het trainen van een hond versterkt de band tussen het huisdier en de eigenaar en zal er uiteindelijk voor zorgen dat beide partijen samen een gelukkiger en een harmonieuzer leven kunnen leiden. Het Coachi-assortiment is ontworpen om hieraan én aan de wensen van de consument te voldoen. De producten zijn daarnaast voorzien van QR-codes op de verpakking. Dit om eigenaren verdere ondersteuning te bieden.

Het assortiment is geschikt voor alle honden ouder dan acht weken. Het kan door alle nieuwe en bestaande hondenbezitters worden gebruikt om de meest uiteenlopende uitdagingen aan te gaan. De producten zijn evenwel ook innovatief voor meer ervaren hondentrainers en professionals.

Deel dit bericht