Nieuw design voor Prins VitalCare

De Prins VitalCare kattenvoedingen krijgen een nieuw jasje. De nieuwe verpakkingen hebben een fris design met rondere lijnen en nieuwe poezengezichten erop. Alle katten hebben speciaal voor Prins geposeerd.

De nieuwe zakken zijn gemakkelijk te openen en voorzien van een hersluitbare topzipper. Omdat het Veenendaalse familiebedrijf Prins graag een betere wereld wil overdragen aan de volgende generaties, zijn de zakken 100% recyclebaar. De inhoud blijft trouwens ongewijzigd, met dezelfde 100% natuurlijke brokjes van hoge kwaliteit.

Voortaan ook kleinere zakken

De kleurblokken van de oude en nieuwe verpakkingen VitalCare blijven nagenoeg gelijk, zodat consumenten hun vertrouwde voeding makkelijk kunnen terugvinden. Naast een nieuw design komt er ook een nieuw formaat verpakking. Vijf VitalCare varianten zijn, op veler verzoek, binnenkort niet alleen verkrijgbaar in zakken van 1,5 en 4 kilo maar ook in kleinere verpakkingen van 400 gram.

Leuk om te weten

De oude VitalCare verpakkingen dateerden uit 2016. Voor de nieuwe verpakkingen hebben de katteneigenaren onder de Prins fans input geleverd.

——————————————————————————-

Meer weten over het bedrijf

Deel dit bericht