Snuffelen en graven in het Prins Plaza hondenparadijs 

Uniek sport & spel concept voor baas en hond 

Prins Petfoods lanceert deze maand met Prins Plaza een uniek sport & spel concept voor baas en hond met speciale sport en spel toestellen, zoals loopbruggen en lachspiegels. 

Omdat huisdieren een belangrijk onderdeel van het gezin zijn en het beoefenen van een gezamenlijke activiteit de band tussen mens en hond enorm kan versterken, ontwikkelt Prins Petfoods via Prins Plaza bijzondere ontmoetingsplekken, waar hondenliefhebbers samen met hun viervoeters actief kunnen zijn. Speeltuinspecialist HvR Speeltotaal maakte hiervoor speciale Prins Plaza toestellen, die samen een uniek hondenparadijs vormen waarin van alles te doen, ontdekken en te beleven is.  

Loopbruggen en lachspiegels 

Prins Plaza omvat een speeltuin, bootcamp, snuffeltuin, graaftuin en een snuitgolfparcours, bestaande uit speciale mini-golfbanen waar honden kunnen leren met hun snuit een bal in een gat te duwen. Er is keus uit tal van onderdelen zoals loopbruggen, springringen, kruiptunnels, sportladders, hordes en slalompalen, maar ook snuffelplekken, geluidspanelen, lachspiegels en een kruidentuin waar honden allerlei zintuigelijke indrukken kunnen opdoen.  

Verantwoord ontwerp 

De met veel oog voor welzijn, veiligheid en duurzaamheid ontworpen toestellen zijn TÜV-gecertificeerd en tot stand gekomen in samenwerking met een dierenarts en diverse deskundigen op het gebied van hondentraining. Bij de toestellen horen informatieborden en verwijzingen naar instructievideo’s met regels, uitleg en tips, zodat er verantwoord gesport en gespeeld kan worden.  

Veel vraag van hondenliefhebbers 

De Prins Plaza toestellen zijn een mooie aanvulling voor sport- en speelterreinen, recreatiegebieden, hondenuitlaatvelden, hondenscholen en vakantieparken. Uit onderzoek blijkt dat er onder hondenliefhebbers die op vakantie gaan veel vraag is naar recreatieve activiteiten als een hondenspeeltuin. De eerste versies van Prins Plaza komen bij vakantiepark Erve Raewyck in Radewijk en bij het Edupet dierenwelzijnscentrum op het voormalige terrein van Martin Gaus in Lelystad. Kijk voor meer informatie op www.prinsplaza.nl  

Meer weten over het bedrijf

Deel dit bericht