Voor HUISDIEREN die een beetje te ver gaan…

Stel: u heeft een enorm ondernemende puppy, die soms zelfs de achterdeur openmaakt om op zoek te gaan naar haar schoolgaande en werkende baasjes. Op dat soort momenten jaagt ze haar baasjes natuurlijk flink de stuipen op het lijf. Dankzij Weenect kan er echter een einde komen aan dit soort momenten. Want met de Weenect XS GPS-tracker weet u precies waar uw hondje of kat is.

Tekst: Lisette Holwerda

Weenect is een Frans bedrijf dat al sinds 2010 gespecialiseerd is in GPS-trackers. Honden en katten raken hiermee nooit meer kwijt. Met de GPS-halsbanden van Weenect kunnen huisdieren in real time en zonder afstandsbeperking gevolgd worden, waar ze ook zijn. De trackers van Weenect zijn, mede door de komst van het mooie lenteweer, enorm populair. Gelukkig is er in april een nieuwe stock gearriveerd.

Weenect XS
De nieuwste GPS-tracker, de Weenect XS, is sinds april verkrijgbaar. Deze tracker werkt energiebesparend via wifi, waardoor de batterij tot wel tien dagen meegaat. De tracker geeft het aan wanneer een huisdier zich binnen tien tot vijftien meter van het zelf gekozen wifinetwerk bevindt. Als de hond of kat buiten die zone is, schakelt de GPS-tracker automatisch over naar het 4G-netwerk. Dan werkt ie net zoals ‘normale’ GPS-trackers. De Weenect XS is uitermate geschikt voor huisdieren die vooral binnen blijven of af en toe naar buiten gaan. Echte buitenkatten of buitenhonden kunnen de tracker ook dragen; dan gaat de tracker zo’n vier tot vijf dagen mee. Om de tracker discreter te maken, is de Weenect XS verkrijgbaar in zowel zwart als wit. Dat is vooral prettig voor de baasjes van de huisdieren. De tracker lijkt groot, maar onderzoek door de Franse SNVEL wijst uit dat honden of katten vanaf 2,5 kilo niets van de tracker merken.

Nieuwe verkopers
Weenect verkoopt zijn producten het liefst via fysieke winkels. Wanneer winkeliers Weenect gaan verkopen, ontvangen zij altijd gratis een extra tracker. Deze is inclusief een abonnement en een uitleg door Weenec-vertegenwoordiger Juan-Carlos Otalora of een van zijn collega’s. Zij moedigen de winkeliers aan om de klant in maximaal tien minuten de demo-tracker te laten voelen trillen, zien flitsen en de veiligheidszone in werking te laten zien.

Weenect verkoopt via winkels als Welkoop, Pets&Co en Discus. Kijk voor meer informatie, bijvoorbeeld
over hoe u zelf verkoper van de Weenect XS kunt worden, op de website van Weenect: www.weenect.com/nl

Deel dit bericht